AcasăNewsParlamentarii stapani peste 27 de milioane de metri patrati de teren

Parlamentarii stapani peste 27 de milioane de metri patrati de teren

Pe langa masini de fite, bijuterii sau colectii de arta, alesii nostri trec la loc de cinste in declaratiile de avere vilele, apartamentele si terenurile pe care le detin.

DAN PASAT Democrat-liberalul detine 6,7 milioane de metri patrati de teren

Peste 27 de milioane de metri patrati. Aceasta este suprafata de teren detinuta de parlamentarii romani. Impartite pe partide, in “curtea” PDL-ului avem peste 11 milioane de metri patrati, iar in cea a PSD-ului mai bine de 10 milioane. Ceva mai “modesti” sunt liberalii, cu doar un milion si jumatate de metri patrati.  De departe, “latifundiarul” numarul 1 al parlamentului este  democrat-liberalul Dan Pasat. Deputatul este proprietarul a  6,7 milioane de metri de teren si patru cladiri.

ROGERT NEGOITA Pesedistul este proprietarul a 57 de terenuri

Urmatorul in top este social-democratul Vasile Gliga,cu doar 4 milioane de metri patrati. Tot pe podium il gasim si pe liberalul Dan Radu Rusanu, cu o suprafata totala de 875.000 de metri patrati de teren. Desi executat silit de ANAF, pesedistul Robert Negoita se poate lauda in continuare in fata colegilor cu cele 57 de terenuri si 30 de cladiri pe care le detine.

GABRIEL OPREA Ministrul Apararii are opt cladiri si trei terenuri

Rau nu-i merge nici liderului UNPR, Gabriel Oprea care detine opt cladiri si trei terenuri. Proprietatile uneperistilor s-a umarit odata cu inregimentarea in partid a lui Culita Tarata, care a venit cu o zestre frumusica la vreo  600.000 de metri patrati de teren.

author avatar
Adelina Ionicel
358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger