AcasăNewsParlamentarii si-au adoptat privilegiile cu 309 voturi "pentru". Parlamentarii lui Diaconescu au...

Parlamentarii si-au adoptat privilegiile cu 309 voturi „pentru”. Parlamentarii lui Diaconescu au parasit sala

Plenul Parlamentului a aprobat, marti, modificarile la legea privind Statutul deputatilor si al senatorilor, cu 309 de voturi  „pentru”, 56 „impotriva” si doua abtineri. Parlamentarii PP-DD au parasit sala, iar PDL-ul a votat impotriva.

Proiectul de modificare a Statutului deputatilor si al senatorilor a fost finalizat luni noapte.

Nemultumiti, parlamentarii PP-DD au plecat din sala

Parlamentarii PP-DD au parasit, mati, sedinta Parlamentului, in care se dezbatea Statutul deputatilor si senatorilor, nemultumiti ca aceste modificari ar fi fost stabilite noaptea, iar ei nu au primit la timp modificarile.

„Pe noi ca parlamentari PPDD ne deranjeaza principiul care sta la baza dezbaterii de azi. Este un principiu constitutional eronat, nu instigam la nerespectarea Constitutiei, „instigam” la modifcarea Constitutiei si abia dupa aceea discutarea unui regulament si a unui statut care sa faca sens conform viitoarei Constitutii. Nu se poate sa avem cetateni de doua feluri, care raspund penal in toate procedurile penale si cetateni, 588, din pacate, care nu raspund egal cu restul lumii”, a declarat liderul senatorilor PPDD, Tudor Barbu.

Totodata, PDL-ul a votat impotriva modificarilor la legea privind Statutul parlamentarilor. „Imunitatea a fost consolidata, conflictul de interese, incurajat”, a declarat Ioan Oltean.

VEZI AICI modificarile la Statutul deputatilor si senatorilor!

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger