AcasăNewsParlamentarii se tem de „dictatura” Serviciilor

Parlamentarii se tem de „dictatura” Serviciilor

Proiectul de lege pe tema securitatii nationale, initiat de pedelistul Cezar Preda, a inflamat din nou spiritele in Parlament.

Alesii sustin ca Serviciile vor actiona la fel ca fosta Securitate

In timp ce pedelistii recunosc „off the record”, ca ar fi mai bine ca initiativa colegului lor sa nu treaca de Parlament, liberalii si pesedistii tipa cat ii tine gura ca serviciile secrete vor prelua puterea si vor face „ceea ce facea, inainte, fosta Securitate”. Pe langa temerile legate de faptul ca SRI va avea mana libera sa intercepteze tot ce misca, parlamentarilor din opozitie le-a sarit tandara cand au constata ca Cezar Preda nu a catadicsit sa vina sa-si sustina proiectul. „Daca un deputat nu vine la serviciu, cum este cazul domnului Cezar Preda si are un proiect de lege, Camera sta si asteapta ca acel deputat sa se spele pe dinti , sa se spele pe picioare sa se incheie la nasturi?”, a comentat ironic, liberalul Eugen Nicolaescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
135 afisari

3 COMENTARII

  1. Serviciile secrete exercita si asigura ocupatia Romaniei in interesul unor puteri straine si grupuri mafiote…..

  2. Pai oricum serviciile conduc tara si nu e nimic schimbat fata de vechea securitate. Sau mai schimbat oamenii si tehnologia dar restul…………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger