AcasăNewsParlamentari PDL: "Am emotii, s-ar putea sa treaca motiunea!"

Parlamentari PDL: „Am emotii, s-ar putea sa treaca motiunea!”

Parlamentarii PDL au pareri impartite in privinta motiunii de cenzura a opozitiei, unii avand emotii ca aceasta ar putea trece de Parlament, in timp ce altii exclud aceasta varianta.

„Am emotii, s-ar putea sa treaca (motiunea de cenzura – n.r.)”, spunea, miercuri, un parlamentar democrat-liberal, ingrijorat de raportul foarte strans dintre opozitie si putere in Legislativ.

O alta ingrijorare a unor parlamentari PDL este legata de strategia partidului in cazul in care motiunea de cenzura ar fi aprobata de Parlament. „Nu stiu daca exista un plan B, adica un plan de rezerva, in cazul in care motiunea trece”, a spus un democrat-liberal.

Altii cred ca motiunea de cenzura a opozitiei nu are nicio sansa. „Mai, voi (ziaristii – n.r.) ii numarati pe cei de la noi (de la putere – n.r.) care voteaza motiunea, dar nu-i numarati pe cei de la ei (de la opozitie – n.r.) care voteaza impotriva motiunii. Nu trece”, a spus un parlamentar PDL.

Dezbaterea si votul la motiunea de cenzura vor avea loc vineri, incepand cu ora 9.00. Potrivit calculelor, opozitia ar mai avea nevoie de doar cateva voturi pentru ca motiunea sa treaca, iar Guvernul Ungureanu sa cada.

author avatar
Ciprian Purice
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger