Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Paris, de Ziua Muncii: catuse si gaze lacrimogene

Paris, de Ziua Muncii: catuse si gaze lacrimogene

Autor:

Cel putin 200 de persoane au fost retinute si peste 12.500 au fost perchezitionate la Paris, in urma protestelor organizate ieri, cu ocazia Zilei Internationale a Muncii.

 

paris1 Paris, de Ziua Muncii: catuse si gaze lacrimogeneDesi la nivel national protestele au fost in general pasnice, la Paris autoritatile au fost nevoite sa foloseasca gaze lacrimogene dupa ce mai multi protestatari au devenit violenti. Sindicatele, dar si membri ai miscarii „Vestele galbene” au iesit din nou in strada, la doar cateva zile dupa ce presedintele Emmanuel Macron a anuntat o serie de masuri fiscale, printre care taieri de taxe si impozite care ar costa bugetul de stat aproximativ 5 miliarde de euro. paris2 Paris, de Ziua Muncii: catuse si gaze lacrimogene paris3 Paris, de Ziua Muncii: catuse si gaze lacrimogenePerchezitiile efectuate de catre fortele de ordine au fost facute in baza unei legi controversate care a intrat in vigoare in luna aprilie si care permite perchezitionarea participantilor la manifestatii. Totodata, aceeasi lege prevede ca persoanele care isi acopera fata in timpul protestelor pot fi condamnate la un an de inchisoare sau pot plati o amenda penala de pana la 15.000 de euro.


1 Comentariu la Paris, de Ziua Muncii: catuse si gaze lacrimogene

  1. Anonymous

    astia or fi jandarmi romani cumva? Ca numai jandarmii romani sunt facuti praf pt ca au luat masuri legale in cazul unor manifestatii neautorizate ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!