AcasăNewsParintii lui Bogdan Gigina isi pun speranta in instanta. Cer urgentarea anchetei

Parintii lui Bogdan Gigina isi pun speranta in instanta. Cer urgentarea anchetei

Tatal lui Bogdan a mers, joi, la Inalta Curte, insotit de avocatii familiei, la primul termen in care magistratii analizeaza contestatia pe care parintii tanarului politist de la Rutiera au depus-o, cerand urgentarea solutionarii anchetei in dosarul mortii fiului lor.

Mama si tatal lui Bogdan Gigina vor sa afle adevarul, asa ca isi pun speranta ca instanta va dispune un „termen rezonabil” in cauza de fata, avand in vedere ca au trecut peste doi ani de la tragedia care le-a schimbat viata. „Sedinta a decurs foarte bine (…) A nu se intelege ca acest demers al familiei Gigina (…) tinde sa spuna ceva la adresa DNA-ului sau a procurorului de caz. Nu, este o cerere legitima prin care familia (…) cere un termen rezonabil pe care instanta sa-l acorde pentru solutionarea definitiva a acestui dosar”, a sustinut avocatul Ionascu.

„Domnul ministru de Interne (Oprea-n.r) este afectat psihic din cauza mediatica (…) dansul e afectat emotional mediatic? Nu se poate asa ceva!”, a spus, cu vocea gatuita si cu lacrimi in ochi, tatal lui Bogdan Gigina.

sursa foto: B1TV

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger