AcasăNewsParintii fetitei care a pierit in masina arsa la Constanta, transferati in...

Parintii fetitei care a pierit in masina arsa la Constanta, transferati in Bucuresti

Mama si tatal copilei care a pierit in conditii de neimaginat, captiva intr-o autorulota inghitita de flacari uriase, seara trecuta, pe o strada de pe bulevardul Mamaia, au fost transferati de la Constanta in Capitala.

Tatal – care are arsuri pe o suprafata mai mare de corp – a fost adus in Bucuresti cu un elicopter SMURD. Mama, cu o ambulanta. Ambii au fost transferati la „Bagdasar Arseni”, de la Spitalul judetean Constanta, unde au fost dusi, in prima faza, adica aseara, pentru a fi tratati.

Reprezentantii unitatii medicale constantene nu au, insa, vesti bune despre starea celor doi tineri in varsta de 30 de ani care, pana sa fie trimisi in Bucuresti, fusesera internati la Terapie Intensiva. „Barbatul a fost intubat, fiind in stare foarta grava, cu arsuri pe 90% din suprafata corpului. Femeia are arsuri pe 25% din suprafata corpului, este constienta, stabila iar copilul in varsta de 7 ani nu a necesitat internare intrucat starea de sanatate nu i-a fost pusa in pericol”, se mentioneaza intr-un comunicat al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” Constanta.

Autorulota in care se aflau parintii si cei doi copii a ars ca o torta, seara trecuta. Cei doi adulti si baietelul au reusit sa iasa din autovehicul, insa fetita nu. A ars de vie, fara ca mama, tatal sau martorii ori pompierii ajunsi in zona sa o poata salva. Incendiul a fost deosebit de violent. Nu se stie, inca, de la ce a pornit.

sursa foto: telegrafonline.ro

author avatar
Cristina Stefan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger