AcasăNewsParintii fetei impuscate de politistul din Dambovita au decis sa ii doneze...

Parintii fetei impuscate de politistul din Dambovita au decis sa ii doneze organele

Tanara din Dambovita, impuscata duminica dimineata de iubitul ei politist, a murit  luni dupa-amiaza la spital. Parintii ei au fost de acord sa ii doneze organele pentru a salva alte vieti.

Tragedia familiei Parsa va deveni motiv de speranta pentru oamenii care vor primi organele prelevate de la Alexandra, care a murit la doar 23 de ani. Rinichii si ficatul tinerei au fost prelevate si vor fi transplantate la pacientii care le asteapta.

Alexandra Parsa s-a stins din viata ieri dupa-amiaza la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a ajuns in coma in dimineata zilei de duminica. Ea a fost impuscata in cap de iubitul sau, Marius Carstea, un politist dintr-o localitate din Dambovita. Dupa ce a impuscat-o pe Alexandra, Marius s-a sinucis. Echipajul de prim-ajutor a gasit-o pe fata in viata, motiv pentru care a fost transportata la spital, dar a murit o zi mai tarziu.

Tatal tinerei este disperat si nu ii vine sa creada ca nici fiica lui nu mai e. Tragedia este mai mare, deoarece barbatul si-a mai pierdut, in 2010 si fiul, care era fotbalist in Ploiesti. Acesta a murit tot la varsta de 23 de ani, dupa o lupta crancena cu cancerul.

Citeste si: Un politist din Dambovita si-a impuscat iubita apoi s-a sinucis (FOTO, VIDEO)

Fata impuscata de politistul din Dambovita, fiica presedintelui Partidei Romilor din Vladeni (VIDEO)

Fata impuscata de politistul din Dambovita a murit (VIDEO)

author avatar
Andra Nesu
574 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger