Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Parinti romani, condamnati in Canada. Sfarsit infiorator al unuia dintre copii

Parinti romani, condamnati in Canada. Sfarsit infiorator al unuia dintre copii

Autor:

Un caz socant, deopotriva pentru opinia publica din Canada, cat si pentru cea autohtona. Doi romani stabiliti in aceasta tara – parinti a opt copii – au primit inchisoare pe viata, dupa ce instanta a considerat ca se fac vinovati de moartea lui Alex, unul dintre baietii familiei Radita.

 

inchisoare1 450x300 Parinti romani, condamnati in Canada. Sfarsit infiorator al unuia dintre copiiCopilul – diagnosticat cu diabet tip 1 inca din primii ani de viata, boala pentru care, insa, s-a stabilit ca nu primise tratamentul adecvat – a pierit in urma cu aproape patru ani, adica in mai 2013. A fost gasit extrem de slabit, cu greutatea unui copil de gradinita si nicidecum a unui adolescent, si cu alte probleme de sanatate.

Recent, la mai putin de un an de la inceputul procesului, s-a aflat ca justitia canadiana i-a gasit vinovati pe parintii pustiului de sfarsitul prematur al acestuia, condamnandu-i la inchisoare pe viata, conform calgarysun.com. Sentinta a fost primita pentru crima de gradul I. Cei doi romani pot cere eliberarea conditionata abia dupa un sfert de veac petrecut in spatele gratiilor, au mai stabilit magistratii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!