Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » “Parintele” Facebook-ului, pus in fata unei situatii ireale, chiar de reteaua sa de socializare!

“Parintele” Facebook-ului, pus in fata unei situatii ireale, chiar de reteaua sa de socializare!

Autor:

A trait sa o auda si pe-asta! Propria-i afacere a ajuns sa-l dea drept mort! I s-a intamplat co-fondatorului retelei de socializare cu miliarde de utilizatori in lumea intreaga, fara sa uitam de cei din Romania, si care a picat victima unei erori tehnice.

 

gres 350x282 Parintele Facebook ului, pus in fata unei situatii ireale, chiar de reteaua sa de socializare!

Fondatorul Facebook e bine, mersi

Daca este sa credem ce s-a raspandit cu repeziciune pe net incursul zilei de sambata, lucrurile ar fi stat astfel: pe pagina lui Zuckerberg insusi, dar si pe cele ale altor utilizatori de Facebook, ar fi aparut un mesaj de tipul celor de condoleante.

Adica, potrivit itv.com, un text adresat “celor care il iubesc pe Mark”, in ideea ca astfel acestia si-ar gasi mai usor consolarea, intr-un moment dificil cum e cel al pierderii cuiva drag. Si cum li se transmite, de altfel, prin intermediul popularei retele – strict la cererea apropiatilor – cunoscutilor unei persoane care a parasit lumea celor vii si care avea cont pe Facebook, fireste.

Daca Zuckerberg a preferat sa nu comenteze sau sa ofere personal vreo explicatie, din directia entitatii pe nume Facebook au fost transmise scuze pentru eroarea incredibila!


1 Comentariu la “Parintele” Facebook-ului, pus in fata unei situatii ireale, chiar de reteaua sa de socializare!

  1. Cami

    Nici nu stii ce poti pierde! Castigi bani cu cel mai socant subiect de film! Cea mai buna oportunitate a lumii! Subiectul de film care iti aduce bani! Urgent spre Hollywood! Numai tu decizi! Singura afacere cu tinta Hollywood! Vrei mai mult timp liber? Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani?Solicita acum detalii la adresa de email: g_cami_ro@yahoo.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!