AcasăNewsUPDATE: Parchetul s-a autosesizat in cazul presupusului fiu al lui Sergiu Nicolaescu

UPDATE: Parchetul s-a autosesizat in cazul presupusului fiu al lui Sergiu Nicolaescu

(foto: realitatea.net)

UPDATE: Jurnalistul al carui CNP a fost folosit in cererea de paternitate facuta in cazul regizorului Sergiu Nicolaescu a depus pana la urma o plangere la politie pentru furt de identitate. Oamenii legii urmeaza sa faca investigatii, ca apoi sa ia masurile necesare.

Parchetul s-a autosesizat in cazul fiului fals al lui Sergiu Nicolaescu, care a depus o cerere pentru oprirea incinerarii regizorului.

(foto: realitatea.net)

In cursul zilei de marti, procurorii de la Parchet s-au autosesizat in cazul barbatului care a pretins ca ar fi fiul raposatului regizor Sergiu Nicolaescu.

Ba mai mult, barbatul, care a cerut oprirea incinerarii lui Nicolaescu pentru a se efectua un test de paternitate, risca sa fie tras la raspundere pentru ca a pretins ca este fiul regizorului.

Oamenii legii s-au autosesizat dupa ce barbatul a trimis o cerere in care a folosit un cod numeric personal fals. Se pare ca CNP-ul folosit apartine unui ziarist, dar potrivit postului de stiri Realitatea TV, jurnalistul nu va depune nicio plangere in acest sens. Acesta a cerut retragerea cererii. Politistii fac si ei investigatii cu privire la o posibila infractiune de fals.

author avatar
Andra Nesu
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger