Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Parastasul de 40 de zile pentru Regele Mihai. Slujba va avea loc la Curtea de Arges

Parastasul de 40 de zile pentru Regele Mihai. Slujba va avea loc la Curtea de Arges

Autor:

Se fac pregatiri pentru parastasul de 40 de zile de la plecarea din aceasta lume a Regelui Mihai, o comemorare cu o importanta aparte in randul credinciosilor ortodocsi. Slujba va avea loc la Curtea de Arges, unde odihneste intru vecie fostul suveran, care a parasit aceasta lume in ultima luna a anului 2017.

 

regele mihai 350x256 Parastasul de 40 de zile pentru Regele Mihai. Slujba va avea loc la Curtea de ArgesLuni, dinspre Casa Regala s-a anuntat ca Familia Regala va asista, sambata viitoare, pe 13 ianuarie, la parastasul de 40 de zile de la trecerea la cele vesnice a fostului suveran al Romaniei. Ceremonialul se va desfasura la Curtea de Arges, incepand cu ora 12.

Va fi o slujba oficiata de catre Inalt Preasfintia Sa Arhiepiscopul Calinic al Argesului si Muscelului, in Vechea Catedrala Episcopala si Regala de la Manastirea Curtea de Arges, impreuna cu un sobor de preoti. Totodata, din comunicatul postat pe site-ul Familiei Regale rezulta si ca la aceasta pomenire va fi rostita o rugaciune la mormantul Regelui Mihai I, in pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale si Regale.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!