Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai. Nepotul Nicolae, alaturi de Familia Regala

Parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai. Nepotul Nicolae, alaturi de Familia Regala

Autor:

Custodele Coroanei, Margareta, sora sa, Principesa Maria, Principele Radu, precum si fostul principe Nicolae si logodnica acestuia din urma au participat sambata la pranz la ceremonia de pomenire savarsita la Vechea Catedrala Episcopala si Regala de la Manastirea Curtea de Arges in memoria Regelui Mihai.

 

 

moment 350x186 Parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai. Nepotul Nicolae, alaturi de Familia RegalaUPDATE: In catedrala, Custodele Coroanei a dat mana si apoi l-a pupat pe obraji pe nepotul Nicolae. La fel a facut si sora cea mica a MS Margareta, Principesa Maria.
—————

pomenire 350x183 Parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai. Nepotul Nicolae, alaturi de Familia RegalaSlujba a fost oficiata de Arhiepiscopul Calinic al Argesului si Muscelului, alaturi de un sobor de preoti.

Totodata, zeci de oameni simpli au tinut sa fie prezenti la parastasul de 40 de zile de la trecerea la cele vesnice a fostului suveran al Romaniei, care a parasit aceasta lume in decembrie anul trecut, gasindu-si sfarsitul la resedinta sa din Elvetia.

sursa foto: captura video TVR1


1 Comentariu la Parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai. Nepotul Nicolae, alaturi de Familia Regala

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    ARGEȘ 5/13 IISUS 5, MARIA 5, TIȘBITUL 13; ARGE.Ș. ARGE-Georgeta, Ș-Șa. Georgeta în șaua lui Tișbitul. Georgeta a fost mama mea (1955-2004).
    Legenda meșterului Manole(Eu) creată după Casa Raiului în care stau(Mănăstirea Curtea de Argeș) și moartea mamei mele(soția meșterului Manole).


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!