AcasăNewsParanormalii lui Maior de la SRI!

Paranormalii lui Maior de la SRI!

Organigrama Serviciului Roman de Informatii s-a imbogatit cu o noua structura. Probabil si cea mai secreta din cadrul intregii institutii, Departamentul „PSI” aflandu-se in directa subordine a lui George Maior.

George Maior, suspectat ca a devenit acum si ”Stapanul mintilor”

Este vorba despre mai multi ofiteri paranormali, despre care sursele noastre sustin ca s-au intors recent din California, unde ar fi fost scolarizati timp de peste doi ani de experti ai CIA, specializati in asa-numitele tehnici Remote Viewing.

Mircea Geoana a pierdut Presedintia Romaniei dupa ce a ramas fara cuvinte la confruntarea finala

Practic, este vorba despre persoane cu capacitati metapsihice deosebite, care printr-un anume tip de antrenament intensiv, ajung in timp sa se joace cu mintile celor din jur.

„Nebunii”, nerecunoscuti oficial

Traian Basescu s-a numarat printre primii politicieni romani care au apelat la sprijinul paranormalilor, fiind nedezlipit de Aliodor Manolea

In urma cu peste cinci ani, SRI se lansa in primele experimente in sensibilul domeniu al parapsihologiei, principalul serviciu secret al tarii incercand sa se pregateasca astfel pentru asa-numitul „razboi al mintii”, care se desfasoara acum la nivel global, intre diversele agentii secrete.

Crin Antonescu ar putea fi si el lucrat mintal de cei de la „PSI”

La acel moment, initiatorii proiectului chiar au si lasat sa scape ceva amanunte in presa despre acest subiect, dar cum opinia publica a reactionat cu o crunta  bascalie, s-a hotarat ca „nebunii” sa nu mai fie recunoscuti niciodata oficial. Conform informatiilor intrate in posesia noastra, procesul de selectie a durat doi ani, dupa care cei mai capabili dintre aspiranti au fost trimisi sub aripa ocrotitoare a CIA.

Deturnarea de teroristi

Agentia americana este recunoscuta pe plan mondial pentru atentia deosebita pe care o acorda segmentului parapsihologic din activitatea sa. Iar explicatia pentru fondurile secrete tot mai mari alocate cercetarii in domeniu si formarii de noi agenti paranormali este cat se poate de simpla. Conducatorii acestora sustin ca ofiterii lor pot deturna teroristii de la comiterea unor atentate, facandu-i sa se ”blocheze” in momentele decisive. Sau, daca nu reusesc acest lucru, cel putin le pot induce suspectilor o stare de agitatie extrema, care poate constitui „carligul” necesar pentru arestarea lor, de exemplu pe un aeroport, pentru comportament agresiv.

Lucreaza si in part-time?

Cum activitatea lor este secreta chiar si pentru multi dintre cei cu importante functii de conducere in Serviciu, este greu de spus daca ofiterii paranormali au intrat deja in paine. Dar nenumaratele „ciudatenii” din viata politica damboviteana parca te fac sa crezi ca, intr-adevar, SRI-ul si-a bagat coada! Sau, daca nu, atunci „nebunii” lucreaza si in sistem part-time, onorand astfel diverse comenzi politice. Pentru ca, sa nu uitam de ”blocajul” inexplicabil al lui Mircea Geaona la intalnirea decisiva de la Realitatea TV, balbaiala acestuia facandu-l practic presedinte pe Traian Basescu. Cel care, nedezlipit de langa specialistul in psihoenergetica, biosinergetica si programare neurolingvistica, Aliodor Manolea, a rasturnat astfel toate rezultatele sondajelor de opinie. Ce-i drept, la urmatoarele batalii politice purtate in fata electoratului, a venit randul celor din staff-ul lui Basescu sa se planga public ca sunt atacati energetic! In fine, sunt voci care sustin si ca deraparile nevrotice din ultima vreme ale lui Crin Antonescu, ajuns intr-o vadita stare de sevraj politic, ar putea fi tot opera celor de la „PSI”.

author avatar
Catalin Tache
4.309 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce sa imi mai scoleasca la CIA, se pot duce la spitalul 9 si iau de acolo, o gramada de bzz bzz si nici nu se deconspira asia. :)) Lasand gluma la o parte, in tarile vestice si mai ales in SUA sunt de foarte mult timp folositi si antrenati genul acesta de oameni. Politia din SUA apeleaza des la ei pentru a descoperii criminali sau pentru a elucida cazuri grele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger