Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Parada militara de Ziua Nationala: vom vedea supersonicele F 16!

Parada militara de Ziua Nationala: vom vedea supersonicele F 16!

Autor:

Peste 300 de militari ai MapN, MAI si SRI, 250 de vehicule si 50 de aeronave au participat la repetitia pentru parada de Ziua Nationala, organizata la Arcul de Triumf.

 

as Parada militara de Ziua Nationala: vom vedea supersonicele F 16!Anul acesta vor fi vazute pentru prima oara de public cele sase avioane supersonice F 16, recent achizitionate de Fortele Aeriene Romane.

De 1 Decembrie vor participa la parada si militari din state partenere: Marea Britanie, Italia, Germania, Polonia, Slovacia, Spania si Statele Unite ale Americii.

Un moment special va fi defilarea militarilor romani raniti in teatrele de operatii din afara granitelor tarii, condusi de colonelul Augustin Pegulescu, care a indeplinit misiuni in Irak, Afganistan si Albania, si a fost ranit, in 2009 in urma exploziei unei mine artizanale in desertul afgan.

O alta premiera o constituie detasamentele care vor purta noile uniforme ce vor intra in dotarea Armatei Romane din ianuarie 2017, dar si participarea studentelor Institutului Medico-Militar Bucuresti. In acest an nu vor mai participa la defilare Politia Locala, Administratia Nationala a Penitenciarelor si Serviciul de Protectie si Paza.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!