Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Papa Francisc: Sa nu credeti in astrologi si clarvazatori

Papa Francisc: Sa nu credeti in astrologi si clarvazatori

Autor:

In cadrul Audientei generale desfasurate in Sala Paul al VI-lea de la Vatican, Papa Francisc a abordat trei subiecte care au retinut atentia ziaristilor. Printre ele si despre “naivitatea stupida” a celor care cred in clarvazatori sau astrologi.

 

papa francisc Papa Francisc: Sa nu credeti in astrologi si clarvazatoriIata ce sustine Papa Francisc:

1. Chiar si grija exagerata pentru „forma fizica” poate fi astazi idolatrie capabila „sa sacrifice orice”, inclusiv viata unui copil si a dat exemplul unei argentinience care a avortat spre a-si mentine frumusetea fizica.

2. Papa Francisc a vorbit, de asemenea, despre naivitatea stupida a celor ce recurg la clarvazatori, astrologi, ghicitori, pomenind o scena dintr-un film neorealist celebru: Miracol la Milano, regizat de Vittorio De Sica.

3. Audientele mele sunt gratuite, a mai spus Papa, atat cele din aceasta Aula, cat si cele din Piata San Pietro. Reamintesc lucrul acesta, intrucat exista smecheri care vand asa-zise bilete – desigur, false – pentru intalnirile mele publice cu credinciosii.


1 Comentariu la Papa Francisc: Sa nu credeti in astrologi si clarvazatori

  1. Maia

    Cei care s-au convins ca aceasta oferta este extrem de serioasa, au eliminat neancrederea, au citit toate informatiile ofertei pana la capat, sunt dispusi sa intre in echipa pentru a castiga bani!Detalii: maiasimi@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!