Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Papa Francisc: Raiul nu este un loc de basm!

Papa Francisc: Raiul nu este un loc de basm!

Autor:

In timpul audientei generale din Piata Sf. Petru, Suveranul Pontif a abordat diferit imaginea Raiului drept “un loc de basm”, nuantand, prizat de public, ca mai degraba este „imbratisarea Domnului”.

 

papa 2 Papa Francisc: Raiul nu este un loc de basm!

Dar ce e? Mai degraba, “imbratisarea Domnului”, a nuantat Suveranul Pontif in Piata Sf. Petru

“Raiul nu este un loc de basm si nici o gradina fermecata. Raiul este imbratisarea lui Dumnezeu. Iubirea infinita in care intram gratie lui Hristos care a murit pe Cruce pentru noi”, a spus Papa Francisc, ascultat  intr-o liniste mormantala de miile de oameni aflati in piata Cetatii Vaticanului. “Iisus Hristos ne vine alaturi pentru a ne duce in cel mai frumos loc care exista.(…) Vrea sa ne duca acolo cu tot ceea ce am realizat, putin sau bun, in viata noastra”, a adaugat Francisc. Sfantul patinte a asigurat ca, daca avem credinta, “nu ne mai este frica de moarte si putem parasi aceasta lume in liniste si incredere”. Inaltul pontif a citat exemplul talharului crucificat alaturi de Iisus care “ne aminteste adevarata noastra conditie in fata lui Dumnezeu: ca suntem fiii lui si ca vine sa ne intalneasca avand pentru noi compasiune”. “Nu exista om, rau sau bun in viata lui, caruia Domnul sa nu-i dea iertare, daca se pocaieste. In fata lui Dumnezeu ne prezentam toti, cu mainile goale, dar sperand sa primim milostivirea Lui”, si-a incheiat discursul papa.


1 Comentariu la Papa Francisc: Raiul nu este un loc de basm!

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    C.RAI.O.VA. C-Casa, RAI, O-Ordine, VA-Via. Ordinea de la via Casei Raiului. Casa Raiului e casa în care stau, după care se înfăptuiește întreaga Creație prin Duhul Sfînt între anii 2004-2070(Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Casa are Lucrare din Ceruri în Cosmos și pe Pămînt, începînd cu anul 2004 spre vecii nesfîrșiți.
    Papa Francisc I are interdicție de la COREEA de NORD sa vorbească despre asta.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!