Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Papa Francisc: “Dumnezeu te-a facut gay”

Papa Francisc: “Dumnezeu te-a facut gay”

Autor:

O victima a abuzurilor sexuale ale unui preot din Chile a marturisit ca Suveranul Pontif i-a spus ca Dumnezeu l-a facut homosexual, iar sexualitatea unei persoane nu conteaza.

 

papa Papa Francisc: “Dumnezeu te a facut gay”

Orientarea sexuala nu conteaza, i-a spus Suveranul Pontif uneia dintre victimele abuzurilor sexuale a prelatilor din Chile

Juan Carlos Cruz a petrecut trei zile la Vatican, in compania Papei Francisc, povestindu-i despre abuzurile sexuale la care a fost supus, dar si despre orientarea sa sexuala. Mi-a spus: «Stii, Juan Carlos, asta nu conteaza (orientarea sexuala). Dumnezeu te-a facut gay. Dumnezeu te iubeste asa cum esti. Ar trebui sa te iubesti si tu insuti si sa nu iti faci griji in legatura cu ce spune lumea», a povestit barbatul, intr-un interviu  pentru CNN. Purtatorul de cuvant al Vaticanului nu a dezmintit  afirmatiile lui Cruz si s-a rezumat la a spune ca Vaticanul nu comenteaza asupra conversatiilor private ale Papei”. Fernando Karadima, prelatul care l-a abuzat sexual pe Cruz, a fost gasit vinovat de Vatican in 2011. Vinerea trecuta, toti episcopii din Chile au demisionat, in urma unui summit de urgenta de trei zile la Vatican, in care s-a discutat despre scandalurile sexuale in care sunt implicati preotii din Chile. Cei 34 de prelati si-au oferit Papei Francisc demisiile din functii, dar nu se stie deocamdata daca papa le-a si acceptat.


1 Comentariu la Papa Francisc: “Dumnezeu te-a facut gay”

  1. Popularizații

    Să moară mă-sa că a zis Papa așa? Popularizați toți dezaxații sau sunteți și voi pe invers. Huo!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!