AcasăNewsPapa avertizeaza cu privire la intunericul care ameninta omenirea

Papa avertizeaza cu privire la intunericul care ameninta omenirea

Intuneric. Papa a avertizat ca lipsa credintei este o amenintare pentru omenire

In mesajul sau de Paste, Papa Benedict al XVI-lea a atras atentia ca omenirea este in pragul colapsului din cauza lipsei de credinta.

Intuneric. Papa a avertizat ca lipsa credintei este o amenintare pentru omenire

“Adevaratul rau care ameninta omenirea este intunericul care-l inconjoara pe Dumnezeu, punand in umbra valorile morale”, a spus Papa, la Basilica Sf. Petru, la lumina unei candele, ca efectul mesajului sau sa fie maxim. “Omul modern se indeparteaza tot mai mult de adevarata credinta, indreptandu-se spre intuneric”. Papa a cerut incetarea violentelor din Siria si a discriminarilor si persecutiilor la care sunt supuse comunitatile crestine din Orientul Mijlociu si Africa. “Fie ca Hristos inviat sa poata da speranta Orientului Mijlociu, pentru ca toate componentele etnice, culturale si religioase sa colaboreze pentru binele comun si pentru respectarea drepturilor omului”, a subliniat Papa.

author avatar
Adina Mutar
272 afisari

5 COMENTARII

  1. Si eu imi doresc sa fie pace in lume, iar lumea sa fie mai credincioasa.

  2. Papa ne avertizeaza sa fim mai buni…. si intelegatori ,,credinta este un necunoscut magnific si complex cred eu pe care nu il stim nu lam exploatat dar totusi credem si stim sa il tragel la raspundere atunci cand noi consideram ca a fost o nedreptate,sfatul meu este urmatorul:Trebuie sa incercam sa fim mia buni sa fim oamenii sa nu ne pese numai de noi sa fim liberi dar sa nu ii privam de libertate pe cei ce ne inconjoarat!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger