Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pantera neagra pe strazile din Anderlecht

Pantera neagra pe strazile din Anderlecht

Autor:

Ieri dimineata, politia bruxelleza a fost contactata pentru o interventie neobisnuita intr-un parking al hotelului Ibis, situat pe drumul intre Lennik si Anderlecht.

 

pantera Pantera neagra pe strazile din Anderlecht

Felina apartinea unui dresor si a iesit din rulota cu care era transportata

Initial crezand ca este vorba de o gluma matinala, facuta la ora locala 5.40, fortele de ordine au dat nas in nas cu o felina, o pantera neagra, care mergea alene in apropierea hotelului. Politistii au cerut intariri, au inconjurat perimetrul hotelului ba chiar si un elicopter a fost trimis pentru a monitoriza eventualele deplasari ale animalului. Surprinzator, pantera s-a dovedit extrem de calma, ba chiar prietenoasa, nu a incercat sa fuga si nici nu a atacat pe nimeni, in ciuda agitatiei creata de desfasurarea fortelor de ordine. In jurul orei 7 si-a facut aparitia si proprietarul felinei, care dormea in hotel. Acesta a recuperat pantera care l-a insotit pana in cusca sa aflata intr-o remorca stationata in parkingul hotelului si de unde animalul a iesit. Pasibil de amenda, proprietarul panterei, care detinea insa toate autorizatiile necesare pentru transportul felinei,  s-a dovedit a fi un dresor care a venit in Belgia pentru o filmare. Nimeni nu a fost ranit in timpul interventiei politiei iar pantera nu a necesitat a fi tranchilizata.


1 Comentariu la Pantera neagra pe strazile din Anderlecht

  1. Anonymous

    Nu poți, bă, să te exprimi românește și să spui parcare în loc de parking? Faci lobby (un exemplu mai acceptabil) pentru limba engleză sau ești doar un snob imbecil?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!