AcasăNewsPanselute de 3 milioane de euro in oraselul Pecica

Panselute de 3 milioane de euro in oraselul Pecica

Oraselul condus de Petru Antal va avea un Centru de trei milioane de euro

O firma din Hunedoara a pus mana pe un contract de zile mari, in oraselul Pecica, acolo unde primarul montase nu demult indicatoare „Atentie, betivi!”.  Pentru trei milioane de euro, firma va turna asfalt in centru, va trasa locuri de parcare si va pune panselute.

Oraselul condus de Petru Antal va avea un Centru de trei milioane de euro

Piste pentru biciclisti, parcari, santuri pentru betivi, pentru ca acestia sa nu mai traverseze strada si lucrari de arhitectura peisagistica in cadrul carora se vor planta floricele, toate in valoare de trei milioane de euro – acestea sunt investitiile primarului pedelist din oraselul Pecica, cel care in 2010 si-a „infrumusetat” localitatea cu indicatoare rutiere „Atentie, betivi!”.

Petru Antal

Ieri, primarul pedelist Petru Antal a batut palma cu firma Drupo SRL din Calan, Hunedoara, sa infrumusetese centrul orasului in care locuiesc 11.400 de suflete. Lucrarile de asfaltare, plantare de panselute si amenajarea unor santuri spatioase costa pe masura, valoarea totala a contractului ridicandu-se la 13.250.385 de lei, adica peste 3 milioane de euro.

In 2010, primarul din Pecica a „infrumusetat” orasul cu indicatoare „Atentie, betivi!”

Firma care a castigat licitatia de ieri este o clienta veche la contractele pe bani publici si, anul trecut, a fost in centrul unui scandal de proportii.

Atunci, cativa dintre angajatii firmei care lucrau la un drum in apropierea cetatilor dacice au intrat cu buldozerul in Sarmizegetusa Regia, incercand sa amenajeze o parcare in apropierea sitului arheologic. Evident, fara a avea autorizatie si fara ca un arheolog sa supravegheze lucrarea.

author avatar
Narcis Voica
1.312 afisari

2 COMENTARII

  1. Adevarul este ca asta le trebuia, in rest aveau de toate! Of, chiar nimeni nu ia masuri?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger