AcasăNewsPanica. Peste 1.500 de oameni pe mana medicilor, dupa o busculada la...

Panica. Peste 1.500 de oameni pe mana medicilor, dupa o busculada la Torino!

Veniti cu zecile de mii in Piata San Carlo, din centrul orasului Torino, sa urmareasca meciul echipei favorite, Juventus, contra celor de la Real Madrid, adica finala Ligii Campionilor, suporterii italieni au trecut prin momente de groaza.

Totul dupa ce- din motive nelamurite inca- in piata in care fusese amplasat un ecran urias pe care suporterii torinezi sa urmareasca meciul jucat la Cardiff – s-a declansat o panica generala, iar in imbulzeala creata, peste 1.500 de oameni au ajuns sa aiba nevoie de ingrijiri medicale. Mai exact 1527, din cate arata cel mai recent bilant citat de ilpost.it, duminica la amiaza. Cifrele au crescut simtitor fata de primele anuntate, pe masura ce ranitii au ajuns pe mana medicilor. In prima faza, se vorbea de cateva sute de persoane afectate de haosul produs sambata seara tarziu.

Inca nu s-au anuntat concluziile investigatiilor facute in acest caz. Insa aparent, busculada s-a iscat in momentul in urma unei alarme false, declansate de ceea ce a parut sa fie explozia unei petarde, oamenii au incercat sa fuga din calea potentialului pericol.

[youtube]CS3NJKg4jGk[/youtube]
[youtube]DRiK7gPvTxM[/youtube]
[youtube]_4_2ksYy3xk[/youtube]
[youtube]499-VoELw4M[/youtube]

371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger