AcasăNewsPanica intr-un bloc din Arad: O batrana a dat foc imobilului in...

Panica intr-un bloc din Arad: O batrana a dat foc imobilului in care locuia!

Zeci de locatari au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce o pensionara, care locuia la parter, a provocat un incendiu cu buna stiinta. 85 de apartamente au fost evacuate si zece oameni au ajuns la spital.

Focul a izbucnit intr-o garsoniera aflata la parter, insa fumul a cuprins rapid toate cele 4 etaje ale imobilului, locatarii intrand imediat in panica. Zeci de oameni au fost scosi pe brate de pompierii sositi la fata locului.

„Interventia a fost deosebit de dificila, din cauza fumului gros, care a inundat casa scarilor. Cel putin 15 persoane au primit ingrijiri in cele patru ambulante venite in sprijin la fata locului si zece persoane au necesitat transportul catre unitatea spitalicească”, a declarat George Plesca, purtator de cuvant al ISU Arad, citeaza rtv.net.

Garsoniera din care a izbucnit incendiul apartine unei batrane piromane care a amenintat de mai multe ori ca va da foc blocului. Pensionara a fost dusa la spitalul de psihiatrie.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger