AcasăNewsPanica in SUA: Atac armat in New Orleans - 19 raniti (VIDEO)

Panica in SUA: Atac armat in New Orleans – 19 raniti (VIDEO)

Americanii au trait din nou clipe de groaza, la cateva saptamani de la masacrul de la maratonul din Boston. 19 persoane au fost ranite intr-un atac armat ce a avut loc in timpul unei parade, in New Orleans.

Traditionala parada de Ziua Mamelor, de duminica dupa-amiaza (ora 14-ora locala), la care asistau sute de persoane, a fost intrerupta de focuri de arma. Panicati, oamenii au fugit cautand sa se adaposteasca din calea gloantelor si sa-si salveze viata.

Mai multe persoane au fost ranite si au primit primul-ajutor de la ambulantele sosite in zona. Cel mai recent bilant, dat publicitatii de CNN, indica faptul ca 19 oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, printre acestia si doi copii. Trei persoane sunt in stare grava.
Politia a ajuns rapid la locul incidentului si a izolat zona. Pana la aceasta ora nu se cunosc exact cauzele ce au dus la declansarea atacului, insa politia a declansat o ancheta. Oamenii legii cauta trei barbati, care au fugit imediat dupa producerea dramei.

Totul s-a intamplat la nici o luna de la masacrul din Boston. Cel putin trei persoane au murit si alte 260 au fost ranite, multi foarte grav, dupa ce doua bombe artizanale au explodat in apropierea liniei de sosire la evenimentul sportiv la care asistau sute de oameni.

[youtube]58Z5hXAEM44[/youtube]

[youtube]73XV6LULohA[/youtube]

Cititi si:  Un alt 11 septembrie. De asta data, avioanele au fost inlocuite cu bombe (VIDEO SOCANT)

ATENTATE cu bomba in Boston! Trei morti si 140 de raniti

Anchetatorii sunt siguri: teroristii de la Boston au folosit oale sub presiune, pline cu bile si cuie!

Scrisoare otravita trimisa lui Obama, dupa masacrul din Boston

Imagini spectaculoase de la capturarea teroristului Djohar Tsarnaev, autorul atentantului de la Boston (VIDEO/FOTO)

Teroristii de la Boston erau recrutati de CIA!

Ipoteza socanta in cazul Boston! Tamerlan Tarnaev a fost prins viu!

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger