Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Panica apocaliptica la Washington!

Panica apocaliptica la Washington!

Autor:

Un cutremur de magnitudine 5,8 pe scara Richter a evacuat Pentagonul, Casa Alba, Capitoliul, zgarie-norii, a inchis o centrala nucleara si a anulat zborurile. De ce?!

 

agerpres cutremur 2 copy 200x300 Panica apocaliptica la Washington!

Un cutremur mic a starnit o panica apocaliptica, paralizand toate activitatile

Cutremurul, cu epicentrul in  Virginia, la o adancime de 6 km, a durat zece secunde si a clatinat Washingtonul, fiind resimtit pana la New York, Rhode Island si Martha’s Vineyard, in statul Massachusetts, unde Obama se afla in vacanta. Este adevarat, cutremurele in aceasta regiune sunt rare, dar nimic nu pare a justifica panica starnita si reactia ziarelor care titrau „Cutremur urias”, „Fukushima de pe Mississippi” etc. Japonezii probabil s-au simtit jenati ca ei au ramas calmi la magnitudine 9! Nu numai cetatenii de rand s-au panicat, ci si autoritatile, care au decis evacuarea de urgenta a institutiilor majore si a blocurilor zgarie-nori.

„Continuati tranzactiile!”

agerpres cutremur 4 copy 300x200 Panica apocaliptica la Washington!Seismul a provocat oprirea automata a centralei North Anna, aflata la numai cativa kilometri de epicentru. Autoritatile aeriene au suspendat temporar toate zborurile de pe mai multe aeroporturi, evacuand turnurile de control.  Chiar si Obama a tresarit, cu crosa de golf in mana, pe terenul de pe insula Martha’s Vineyard, unde se afla in vacanta, desi acolo cutremurul a fost abia perceptibil. Doar un singur loc a ramas imperturbabil: Bursele de pe Wall Street. Dupa o secunda de panica, s-a auzit un strigat:”Continuati tranzactiile!” Si brokerii s-au supus.

Sfarsitul lumii sau atac terorist

agerpres cutremur 3 copy 300x144 Panica apocaliptica la Washington!Apelurile la numerele de urgenta arata ca americanii s-au speriat cel mai tare de sfarsitul lumii, de care le este impuiat capul prin articole si filme tratand „Apocalipsa dupa mayasi” din  2012. Cutremurele neobisnuite se inscriu in „fazele premergatoare”! Mai pragmatici, politistii de la NYPD, care erau ocupati cu organizarea securitatii la ceremonia de comemorare a zece ani a atacurilor de 11 septembrie, au crezut ca sunt tinta unui nou atac. La fel si Pentagonul si serviciile de securitate, care au informatii ca se pregateste ceva si mai groaznic pentru aceasta comemorare.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!