AcasăNewsPana si comisarul european pentru Justitie a patit-o: Viviane Reding, jefuita la...

Pana si comisarul european pentru Justitie a patit-o: Viviane Reding, jefuita la Londra

Viviane Reding

Fara sa tina cont de faptul ca ar putea fi surprinsi de camerele video plasate la Royal Institution, locul dezbaterii la care participau vicepresedintele Comisiei Europene (CE), dar si mai multi oficiali britanici, hotii si-au vazut de treaba si au furat, dintr-o masina parcata in fata institutiei mai multe obiecte de valoare apartinandu-i lui Viviane Reding.

Viviane Reding

Asa cum era de asteptat, Reding a fost socata sa afle ca a ramas fara bijuterii, dar si fara mai multe obiecte vestimentare pe care le avea in autoturismul respectiv. Si, de parca nu ar fi fost suficient, comisarul european s-a trezit ca a ramas si fara o placinta pe care o cumparase de la un targ de produse traditionale. Au fost suficiente cateva momente de neatentie, pentru ca beleaua sa se produca, Conform The Telegraph, masina fusese lasata deschisa si, pare-se, nesupravegheata in parcare, de vreme ce nimeni nu se astepta la o asemenea lovitura.

Pana cand vor da de urma faptasilor, Reding s-a rezumat la a spune ca e pentru prima oara cand pateste asa ceva, desi a calatorit in lumea intreaga, dar si ca cerceii pe care nu ii mai are aveau, mai degraba, valoare sentimentala, potrivit sursei citate. Organizatorii intrunirii au ramas cu rusinea de a fi se fi intamplat un asemenea incident nedorit chiar in timpul unei dezbateri pe care au gazduit-o, fara sa se gandeasca vreun moment ca hotii vor fi atat de vigilenti, dar si de indrazneti, incat sa fure tocmai bunurile comisarului european pe Justitie.

270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger