AcasăNewsPana sa afle o decizie de la Cotroceni, Vasilescu s-a intalnit cu...

Pana sa afle o decizie de la Cotroceni, Vasilescu s-a intalnit cu pensionarii: „reconfortant!”

Pana sa ajunga sa afle ce anume va decide presedintele, in speta daca va primi unda verde pentru a face parte din nou din echipa guvernamentala,  Lia Olguta Vasilescu lasa sa se inteleaga ca nu duce lipsa de evenimente in agenda.

Joi, de exemplu, s-a aflat in mijlocul seniorilor, in cadrul unei intrevederi gazduite chiar de sediul Partidului Social Democrat. A fost vorba despre o „intalnire cu liderii pensionarilor la sediul PSD„, demers pe care Lia Olguta Vasilescu l-a descris, pe Facebook, drept „reconfortant!” si de la care a postat si doua fotografii, in care apare la masa discutiilor cu respectabilii invitati.

Tot in cursul acestei zile s-a aflat ca atat Vasilescu – propusa de aceasta data la Dezvoltare, in Cabinetul Dancila 2, cat si Mircea Draghici, nominalizat de PSD pentru portofoliul Transporturilor vor avea de asteptat cateva zile bune pana cand vor afla daca Klaus  Iohannis accepta sa ii desemneze ministri. Totul dupa ce presedintele insusi a anuntat ca va analiza propunerile in cauza abia dupa evenimentele prilejuite de 1 decembrie – Centenar si  Ziua Nationala.

sursa foto: Facebook/Lia Olguta Vasilescu

370 afisari

1 COMENTARIU

  1. intrebare de ce trebuie sa fie neaparat ministru? nu poate merge la Craiova si sa isi faca meseria pe care o are?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger