AcasăNewsPamantul va fi in bezna, timp de 15 zile, in noiembrie

Pamantul va fi in bezna, timp de 15 zile, in noiembrie

Specialistii NASA sustin ca Pamantul va fi in intuneric total, in perioada 15 – 29 noiembrie 2016. Un astfel de eveniment s-a mai produs in urma cu un milion de ani.

Incepand cu 15 noiembrie, ora 3:00 a.m, pana pe 30 noiembrie, ora 16: 15 p.m, Pamantul se va cufunda in intuneric din cauza unui eveniment astronomic intre Venus si Jupiter. Mai exact, Venus va trece prin sud-vestul planetei Jupiter si va straluci de zece ori mai mult decat aceasta. Lumina venusiana va incalzi substanta gazoasa din care este format Jupiter, cauzand o reactie masiva. Aceasta reactie va aduce la eliminarea unei cantitati mari de hidrogen in spatiul cosmic, care va intra in contact cu Soarele pe data de 15 noiembrie, ora 2:50 a.m.

Hidrogenul va cauza o explozie masiva la suprafata Soarelui, care va duce la cresterea instantanee a temperaturii acestuia, cu 9.000 de grade Kelvin. Exploziile care se vor produce pe suprafata Soarelui ii vor da o culoare bleu-gri. Soarelui ii vor trebui doua saptamani sa capete culoarea galbena, cu care suntem obisnuiti. Conform raportului in cauza, temperatura de pe suprafata Pamantului va creste cu 8 grade Celsius si nu vor fi fenomene majore. Oficialul NASA, Charles Bolden, a prezentat la Casa Alba un document de 1000 de pagini in care explica acest fenomen.

author avatar
eNational
28.342 afisari

9 COMENTARII

  1. ziar analfabet ca si televiziunile de propaganda si dezinformare precum kanal d, antenele si romania tv.
    Vezi alt anunt de intuneric bezna in 2014 de la https://www.antena3.ro/life/stiinta…ul-nasa-despre-aceasta-informatie-271939.html pentru 6 zile .
    In primul rand bate la ochi ca niciun fenomen celestial sau cosmic din vecinatate nu a durat mai mult de 2 zile cum ar fi ploaie de metoriti ,eclipsele/conjunctiile tin foarte putin nu 2 saptamani. In al 2lea rand indiferent ca e conjuctie sau eclipsa, Soarele e foarte mare, il vedem cat un ban pe cer iar celelalte planete sunt doar puncte , ele nu pot acoperi soarele, doar Luna il poate acoperi ca e foarte aproape de noi.
    Aceasta campanie ca sa ii zic asa a mai fost anuntata si in 2015 tot la aceeasi vreme de aceeasi internauti plictisiti.
    In primul rand inainte sa mai publicati rahaturi de minciuni spatiale verificati siteul NASA nu va luati dupa toate mustele.

  2. Știre falsa – dezinformare crasa! Un „jurnalist” care dezinformează ar trebui sa sufere niste consecințe. Iar editorul de la Național ar trebui dat afar!. Dar suntem in RO! Pe de alta parte, ce bou trebuie sa fii ca sa crezi asa ceva fara sa te documentezi cat de cat. Aceeasi știre a apărut pe net in iunie si in Octombrie 2015. Citiți un pic de astronomie, fraților si lăsați astrologia pentru prosti!

  3. astazi am aratat articolul panicata colegilor si ei pareau siguri ca e o informatie falsa…de fapt,cred ca m-au vazut putin nebuna pt ca eu cumparam de mult timp ziarul asta si aveam cat de cat incredere in informatiile furnizate…acum realizez ca am fost penibila si mai penibila ca am platit de atatea ori 2lei pe un ziar de…niciodata nu voi mai cumpara acest ziar…

  4. In locul acestui jurnalist eu m-as simti cel mai mic si mai prost om de pamant. Mi-ar fi rusine cu..mine de prost ce as fi

  5. mi se opreste imaginea nu convine deci unora comentariul: stati linistiti, romani dragi, nu a fst nimic nici cu lunanagra, de sange.

  6. Mi se opreste brusc imaginea, pe calculator…nu convine deci unora comentariul: stati linistiti, romani dragi, nu a fst nimic nici cu luna neagra – de sange, cei de la NASA sa mai ia concediu de odihna de suprasolicitare, la salariile lor isi permit, nu cu panica, iar cu aselenizarea….spun experti (nu eu) prea „bateau” reflectoarele studiourilor „pamantesti” in castile cosmonautilor… sanatate si numai bine aproape de sarbatorile minunate de iarna si lasati de oparte TVR REALITATEA., merge rareori cand respecta chiar „realitatea”. ERAU ACELE PRECONIZATE DEZASTRE IN NOAPTEA DE RACIUN 2015… NU VAD DE CE, nu a fst nimic. CU STIMA.

  7. AS DORI SI EU SA STIU,POATE FAC ROST, DESI NU POT AVEA LA EI PAZNIC NONSTOP, CHIAR ROG PE UN IHTIOLOG SA IMI SPUNA, INAINTE DE MARELE SEISM DIN 1977, CE SPECIE DE PESTI (in AMBASADA CHINEI la Bucuresti)si-au schimbat culoarea cu aprox. 25-30 min. inainte si cei de srviciu din incinta au iesit in strada. ASTEPT RASPUNS, CU STIMA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger