Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pamantul dispare in octombrie 2017

Pamantul dispare in octombrie 2017

Autor:

David Meade este autorul cartii ”Planet X – The 2017 Arrival”, in  care povesteste cum va disparea  Terra in toamna acestui an.

 

Apocalipsa Pamantul dispare in octombrie 2017

Un cataclism cosmic ne va transforma in praf si pulbere

Autorul cartii conspirationiste Planet X – The 2017 Arrival  sustine ca o stea, pe care o numeste geamana Soarelui, vine spre Sistemul Solar din polul sud al Galaxiei, aducand cu sine 7 obiecte ceresti, printre care si celebra planeta Nibiru, despre care spune ca se va ciocni de Terra. Acest eveniment ar trebui sa se intample in octombrie 2017, dupa spusele autorului. In contextul traiectoriei sale dinspre polul sud, acesta dezvaluie ca „acest lucru face observarea dificila, trebuie sa zbori la mare altitudine peste America de Sud cu o camera excelenta”. Autorul sustine ca in cartea sa aduce dovezi stiintifice, dar unii critici sustin ca acestea se transforma in argumente religioase. Un critic spune ca „pe site-ul autorului se concentreaza pe fapte, stiinta si „dovezi” astronomice pentru a atrage unii cititori, dar dupa cateva zeci de pagini incepe sa devina religios pentru aproape 40 de pagini, mai mult de o treime din carte, aducand in discutie viziuni si vise”. Acesta continua, dezvaluind ca „autorul mentioneaza de un numar de ori cum unele lucruri sunt «fapte» pentru ca «Dumnezeu a zis asa in Biblie»” si vorbeste iar si iar despre Judecata de Apoi. S-a mai prezis ca Nibiru va lovi Terra in septembrie 2015. Apoi in decembrie acelasi an. S-a spus si ca va lovi planeta in decembrie 2012 pentru a coincide cu calendarul mayas. Chiar inainte de toate acestea, s-a mai spus ca va distruge Pamantul in 2003.


3 comentarii to Pamantul dispare in octombrie 2017

 1. cobe

  Pe telescopul meu astronomic nu se vede inca nimic,insa cred ca pe autorul respectiv deja la lovit in cerebel ceva ce a consumat si continua sa ingurgiteze acesta,or fi substante interzise,or fi unele neinterzise in unele tari,poate fi orice numai bio nu sunt.

 2. Leonidas

  Da ca si apocalipsa mayasa din 2012…si acu pt. prorocii de 2017 le doresc -sug@ndo-pulando !

  • lut golan

   Mai pe intelesul românului, mucho matarangucho.

   Desi m-as bucura sa dispara haznalele.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!