AcasăNewsPaleologu se ia in gura cu Ungureanu si da piept cu Turcan

Paleologu se ia in gura cu Ungureanu si da piept cu Turcan

Theodor Paleologu incearca sa tempereze apetitul manifestat de Razvan Ungureanu pentru Cotroceni.

Papionul nu-l impiedica pe Theodor Paleologu sa fie sarcastic atunci cand crede ca un coleg o ia pe aratura

Deranjat de incercarea lui Ungureanu de a forta confirmarea sa in postura de candidat la viitoarele alegeri prezidentiale, Paleologu ii aminteste fostului premier ca desemnarea unui prezidentiabil al dreptei dambovitene ramane apanajul PDL-ului.

Razvan Ungureanu s-a leganat cu ideea ca PDL il va sustine la Presedintie si dupa dusul rece administrat democratilor de alegerile din decembrie

Totul intr-un stil ironic, ca Ungureanu sa priceapa ca, dupa o prestatie electorala lamentabila, este doar roata a cincea in PDL: ”Sunt convins ca Forta Civica are <<un punct de vedere foarte, foarte articulat>> si, as adauga eu, foarte previzibil in privinta candidatului la Presedintie. Dar principala problema se pune, totusi, in PDL…”.

Raluca Turcan nu mai suporta fariseismul politic

Iar ca lucrurile sa fie foarte clare, Paleologu pune la indoiala inclusiv supravietuirea perdantei Aliante Romania Dreapta: ”Nu cred ca e intelept sa punem carul inaintea boilor. Lucrurile trebuie sa se limpezeasca mai intai in PDL, sa gasim tonul just in opozitie, sa generam idei si solutii, sa vedem daca ARD este o alianta viabila si abia apoi sa identificam candidatul la presedintie. Sigur, problema ne-o putem pune de pe acum, dar prea multa graba strica. Si sa ne fereasca Dumnezeu de frenezia prezidentiabililor: <<Eu! Eu Eu!>>”.

Ipocrizia colegilor o scoate din pepeni pe Raluca Turcan

Imediat dupa punerea la punct a lui Razvan Ungureanu, Theodor Paleologu a comis-o insa la randul lui, cerand un congres ”pe bune” in PDL, ”fara control din partea aparatului de partid, asa cum s-a intamplat la ultimele doua congrese”. Cerere care a enervat-o teribil pe Raluca Turcan, nu de alta dar si-a amintit brusc cum a pierdut ea cursa pentru un loc de vicepresedinte al PDL taman din cauza sforilor trase ”pe listute” la ultimul congres al PDL. ”Cred ca multi dintre cei care cer <<congres pe bune>> nu ar fi fost in conducerea partidului daca nu ar fi fost sustinuti de catre cei care au candidat la presedintia partidului”, l-a pus Turcan la punct pe Paleologu, ales vicepresedinte la ultimul dintre cele doua congrese controlate de ”aparatul de partid”.

author avatar
Silviu Ionescu
699 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger