AcasăNewsPaleologu: Presedintele PDL sa fie ales de toti democrat-liberalii

Paleologu: Presedintele PDL sa fie ales de toti democrat-liberalii

Theodor Paleologu vrea ca presedintele PDL sa fie ales de toti militantii partidului

Dupa ce in urma cu cateva zile cerea un congres ”pe bune”, deputatul PDL Theodor Paleologu propune acum o Conventie Nationala extinsa la care sa participe 4.000-5.000 de militanti ai partidului.

Theodor Paleologu vrea ca presedintele PDL sa fie ales de toti militantii partidului

Democratia interna este ”resortul renasterii”, si nu  ”o floare la butoniera”, sustine Paleologu, aratand ca viitorul congres trebuie temeinic organizat.

In opinia Elenei Udrea, Conventia Nationala ar linisti apele in partid

”Nu cred ca trebuie sa repetam greseala din iunie. In iunie, Conventia  s-a facut mult prea repede. (…)  Sa ne gandim, de ce nu, la alegerea presedintelui partidului de catre toti militantii partidului. E o posibilitate. Sigur, are avantaje si dezavantaje mai cu seama de ordin logistic, cum anume organizam acest lucru. Dar putem lua in calcul inclusiv aceasta formula de desemnare a presedintelui partidului prin implicarea tuturor militantilor in acest proces, in speranta ca in felul acesta vom motiva mai mult militantii”, a afirmatTheodor Paleologu, mentionand ca rafuielile interne nu fac altceva decat sa slabeasca si mai tare partidul.

Stabilirea datei congresului, naste dispute in PDL

Opinie impartasita si de Elena Udrea care sustine insa ca in  PDL ”exista o foarte mare asteptare pentru Conventia Nationala”. ”Cei care isi doresc ca acest eveniment sa se desfasoare cat mai repede au ca argument ca in doua saptamani de la alegerile locale s-a facut Conventie si echipa lui Boc si-a depus mandatul”, a explicat fostul ministru al Dezvoltarii, aratand ca numai asa se poate explica ”fierberea” din partid. ”Nu exista deja un curent care sa spuna trebuie schimbat Vasile Blaga. Sunt oameni carora le pasa de partid. Sunt oameni care nu neaparat vor o functie de conducere, ci vor sa vada ca exista o dorinta de a trasa un drum pentru PDL”, a conchis Elena Udrea.

author avatar
eNational
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger