AcasăNewsUPDATE Pakistan: Avion cu 121 persoane la bord s-a prabusit langa Islamabad....

UPDATE Pakistan: Avion cu 121 persoane la bord s-a prabusit langa Islamabad. Nu sunt supravietuitori – VIDEO LIVE

(foot: captura video CNN)

UPDATE Oficialii Aviatiei Civile din Pakistan au anuntat ca avionul Boeing 737 care s-a prabusit langa capitala Islamabad avea 121 de pasageri la bord si nu 127 cum se anuntase intial si ca nu exista supravietuitori, potrivit CNN.

Un avion cu 127 de persoane la bord, 118 pasageri si 9 membri ai echipajului, s-a prabusit vineri, la ora locala 17, intr-o zona locuita din apropierea aeroportului din Islamabad. Pana la aceasta ora nu se stie daca exista supravietuitori, insa numarul victimelor ar fi foarte mare.

(foot: captura video CNN)

Aeronava efectua un zbor de la Karachi spre Islamabad dar, cel mai probabil din cauza vremii nefavorabile, s-a prabusit in apropiere de Chaklala, Rawalpindi, in apropiere de zona rezidentiala Baria Town, potrivit oficialilor locali, citati de BBC.

Echipele de salvare au sosit de urgenta la locul tragediei, insa pana la acest moment nu se cunosc informatii privind eventuali supravietuitori.

Avionul se pregatea sa aterizeze, dar a luat foc inainte sa se prabuseasca, a anuntat Ministrul pakistanez al Apararii, Ahmed Mukhar. Se pare ca prognoza meteo anunta pentru zona unde s-a produs tragedia ploi puternice si vant.

Imagini live de la locul unde s-a prabusit avionul, AICI.

author avatar
Cristina Stefan
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger