AcasăNewsPahontu tulbura apele in sistem

Pahontu tulbura apele in sistem

Pahontu

In prima faza s-a aflat, joi, ca actualul director al Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, dar si fostul numar 2 din SRI, generalul Coldea, au fost audiati, in mare taina, zilele trecute, la DIICOT, asemeni sefei DNA, Laura Kovesi, toti in aceeasi cauza – dosarul „Black Cube”.

Pahontu

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, vizat in acest dosar, dupa cum se stie deja, aduce in discutie, legat de aceste „audieri VIP”, si numele actualului sef al Serviciului de Protectie si Paza, generalul Pahontu. Mai precis faptul ca ar fi aparut o contradictie in declaratiile sefei DNA si ale fostului numar 2 din structura SRI-ului, cand vine vorba de rolul sefului SPP in aceasta speta. „Domnul Coldea a fost audiat, ca poate, poate zice ceva de Dragomir si avem si noi totusi ceva in dosarul Black Cube. Doamna Kovesi a fost audiata la solicitarea mea. (…) Declaratiile lor se bat cap in cap. (…) Contradictia (intre cei doi) se referea la rolul domnului Pahontu in dosar. Se bat cap in cap declaratiile cu privire la rolul jucat de structura de conducere a SPP in acest dosar”, a punctat Dragomir, la Antena3.

Se pare, asadar, ca declaratia lui Coldea l-a ingropat pe generalul Pahontu, care acum trebuie sa recunoasca daca SPP are sau nu divizia de acoperiti a colonelului Paunica, care a fost folosita in operatiuni de filaj ilegal atat impotriva unor cetateni straini, cat si a unor importanti oameni de afaceri, pentru obtinerea de probe contrafacute.

author avatar
Andrei Coman
1.835 afisari

1 COMENTARIU

  1. Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger