AcasăNewsPahontu, chemat la Comisia SPP

Pahontu, chemat la Comisia SPP

Dupa audierea, marti, a colonelului Dumitru Voroneanu, seful Sectiunii de protectie interna din cadrul Serviciului de Paza si Protectie, membrii „Comisiei SPP” au in gand sa il cheme la Parlament si pe Lucian Pahontu, directorul acestui Serviciu.

Un anunt in acest sens a facut chiar seful Comisiei parlamentare de ancheta, Daniel Butunoi, care a mentionat ca forul pe care il conduce doreste si sa il cheme inca o data la audieri pe vicepremierul Paul Stanescu. „Poate il convingem sa ne spuna cine a fost mesagerul sau purtatorul acelui mesaj”, a anuntat, marti, Butunoi, cu referire la Stanescu si la declaratiile acestuia din urma, facute si anterior, dar si dupa audierea sa in cadrul Comisiei, pe 2 octombrie, in privinta unui mesaj ce i-ar fi fost transmis, prin intermediul unui cunoscut, chiar de catre Lucian Pahontu.

Inca nu se stie cand anume va ajunge seful SPP Comisie. „Cu siguranta va fi audiat si domnul Pahontu, este greu sa va spun cand se va intampla, dar sigur se va intampla. In saptamanile viitoare probabil”, a punctat deputatul aflat in fruntea Comisiei pentru verificarea posibilei implicari a SPP in activitatea unor partide politice si in activitatea unor lideri ai acestor partide.

„A venit un prieten la mine din partea unui inalt functionar al statului roman, am inteles ca Pahontu il cheama, si mi-a spus urmatorul lucru: sa-mi transmita, la doua saptamani dupa ce am fost numit vicepremier, ministru al Dezvoltarii, ca e foarte bine sa colaborez, pentru ca o sa am protectie, pentru ca Liviu Dragnea va fi executat pana in martie cel tarziu si ca eventual eu as putea sa preiau si partidul chiar”, sustinutse Stanescu, la Parlament.

author avatar
Andrei Coman
942 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger