AcasăNewsPactul pentru migratie si primul pui: atentatul de la Strasbourg

Pactul pentru migratie si primul pui: atentatul de la Strasbourg

Trei morti si mai multi raniti, acesta este bilantul atentatului de marti seara, din Strasbourg. Autorul, un anume Cherif Chekatt, de 29 de ani, este musulman si se afla in vizorul autoritatilor de ceva vreme. Ca el, si alti teroristi tranziteaza zilnic Occidentul dintr-o parte in alta. Nu numai ca sunt liberi sa mearga unde doresc, dar de acum incolo se vor plimba si sub umbrela protectoare a nou-infiintatului Pact pentru migratie.

Povestea vietii lui Cherif Chekatt nu difera de cea a altor musulmani fundamentalisti. S-a nascut si a crescut intr-un cartier marginas al Strasbourgului, viata de ghetto impingandu-l de multe ori de cealalta parte a legii. A si cazut dincolo, de unde l-au recuperat polistii prin cateva arestari (are condamnari inclusiv in Germania). In ultimii ani, o data cu deschiderea granitelor spre libera adoptie a maselor de imigranti arabi, Cherif s-a radicalizat. Ii ura pe crestini si detesta traditiile lor.

Marti, cu numai cateva ceasuri inainte de comiterea atentatului, politistii au mers acasa la el, cu intentia de a-l aresta (era suspect de comiterea mai multor jafuri). Cherif Chekatt a scapat nu se stie cum, iar in loc sa plece in urmarirea lui bravii urmasi ai regretatului Louis de Funes au stat pe loc, admirand colectia de grenade si arme de foc gasite la resedinta extremistului. Dotat pustiul, jos palaria!

Mana cereasca pentru Macron

Presa din Hexagon lanseaza tot felul de ipoteze cu privire la ce consecinte va avea atentatul de la Strasbourg. Pai, in primul rand, atacul lui Cherif Chekatt ii ridica mingea la fileu presedintelui Emmanuel Macron, care are ocazia sa scoata armata in strada. Cel putin, in orasul care gazduieste sediul Parlamentului European, totul sub pretextul securitatii inaltilor demnitari aflati la lucru la Strasbourg. Micronul de la Palatul Elysee va stinge cu forta orice manifestare publica, in vizor aflandu-se, evident, miscarea „Vestele galbene”, care ii contesta politica si masurile antisociale luate.

Deocamdata, presedintele Republicii i-a cerut ministrului de Interne, Christophe Castaner, sa preia personal ancheta atentatului din Strasbourg. Si, in afara ridicarii nivelului de alerta terorista, plus instaurarea starii de urgenta in Strasbourg, nicio alta masura n-a fost, inca, adoptata.

Romania, mai cu mot decat SUA

Romania e mai cu mot decat America si a demonstrat-o si la Marrakesh, in Maroc, acolo unde tarile care au initiat Pactul pentru migratie au venit sa dea cu pixul pe acest acord global. Daca SUA s-au retras, Iohannis si-a zis ca el le are mai mari decat Trump si n-a dat bir cu fugitii, ca doar protejarea intereselor nationale si grija fata de viitorul copiilor nostri nu sunt pe agenda lui de lucru. Asadar, Romania a semnat pactul prin care va fi obligata sa isi asume o cota zdravana din zecile de milioane de musulmani ce vor invada Europa o data cu punerea in aplicare a acordului. Desi membre UE, tari ca Italia, Austria, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Estonia si Letonia au dat cu flit Pactului pentru migratie. La fel au procedat Elvetia, Australia, Israel si Republica Dominicana, iar Brazilia tocmai ce a anuntat ca se va retrage din acest acord incepand cu 1 ianuarie, cand noul presedinte, Jair Bolsonaro, va prelua fraiele tarii.

Globalizare inseamna terorizare

Atentate teroriste s-au mai comis si in mod cer se vor mai comite de acum incolo, mai cu seama ca Pactul pentru migratie invita, practic, extremistii sa-si faca tabara in Europa.

Atentatul din Franta nu e altceva decat rezultatul dezastruoasei politici imigrationiste dusa de globalistul Macron. Si, ca de obicei, oamenii de rand cad victime planurilor obscure ale politicienilor imbuibati cu noua ideologie neomarxist progresista. In timp ce randurile lor se ingroasa, ale cetatenilor se imputineaza sub jugul greutatilor si securea terorismului adus de valul globalizarii.

author avatar
Nicholas Cezar
1.670 afisari

6 COMENTARII

  1. Felicitări pentru articol dar era de evitat dubla greșeală ” o dată cu ”, corect fiind ” odată cu ”. În rest, subscriem.

    • S-au trezit francezii. S-au trezit si ungurii, nu le mai place legea scalviei si nici Victor Orban care ii sclavageste. Toti liderii europeni care au incercat sa puna pumnul in gura propriilor popoare sunt zdreliti de popor. Aici la noi e liniste deocamdata dar Dragnea nu se astampara deloc. Va declansa Apocalipsa prin OUG – urile pentru Codurile Penale si pentru AMNISTIE si GRATIERE urmate de eliberarea hotilor si infractorilor pe strazi?

  2. Tradarea, Drept Penal
    Infractiune care face parte din grupul infractiunilor contra sigurantei statului, prevazute in t. I, art. 155, C. pen., partea speciala; consta in fapta cetateanului roman sau a persoanei fara cetatenie, domiciliata pe teritoriul roman, de a intra in legatura cu o putere sau cu o organizatie straina ori cu agenti ai acestora, in scopul de a suprima sau stirbi unitatea si indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin actiuni de provocare de razboi contra tarii sau de inlesnire a ocupatiei militare straine, ori de subminare economica sau politica a statului, ori de aservire fata de o putere straina, sau de ajutare a unei puteri straine pentru desfasurarea unei activitati dusmanoase impotriva sigurantei statului…….

    Constituția României Art. 3 – Teritoriul

    (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine / Art. 55 – Apărarea ţării
    (1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România. Art. 54 – Fidelitatea faţă de ţară
    (1) Fidelitatea faţă de ţară este sacră.

  3. In 1989 eram pe drumul spre recuperare, dar a fost frant de Iliescu si de ciracii lui. Ciuma rosie doreste nu CURATAREA ci MURDARIREA Romaniei! Dupa doi ani de nazism draknescian Romania e pe marginea prapastiei, cu un picior in groapa. Semnad pactul pentru migratie Dragnea, Melescanu & Co vor sa ne umple de arabeti si teroristi ceea ce pune bomboana pe coliva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger