AcasăNewsPachete cu droguri gasite si in Bulgaria, nu doar in Constanta

Pachete cu droguri gasite si in Bulgaria, nu doar in Constanta

Coletelor cu stupefiante care au tot fost gasite, in ulima perioada, pe litoralul romanesc, in judetul Constanta, li se alatura si unele descoperite in tara vecina, Bulgaria.

Politia Romana a transmis, miercuri, faptul ca dupa ce au anuntat oamenii legii bulgari, inca din 6 aprilie, despre aceasta situatie, „autoritatile statului vecin au demarat o operatiune similara, pe litoralul Marii Negre” si ca „astfel, autoritatile din Bulgaria au descoperit 150 de pachete susceptibile a contine droguri cu o concentratie foarte ridicata (peste 90%)”.

Pana la aceasta data au fost gasite nu mai putin de 310 astfel de colete, atat in Romania, cat si in statul vecin, Bulgaria, anunta aceeasi sursa.

Cititi si: Traseul drogurilor de la Marea Neagra

In urma cu doua zile, IGPR-ul comunica public faptul ca operatiunea de cautare a pachetelor in care s-ar putea afla stupefiante „au loc in cadrul unui dosar de trafic de droguri si sunt derulate de politisti, politisti de frontiera si jandarmi, sub coordonarea D.I.I.C.O.T” si ca intre 5 si 8 aprilie pe litoralul constantean au fost gasite 152 de kilograme de droguri. Oamenii erau sfatuiti daca gasesc astfel de colete sa nu le deschida, ci sa anunte autoritatile.

sursa foto: IGPR

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger