Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » OZN-ul romanesc, premiat la Geneva

OZN-ul romanesc, premiat la Geneva

Autor:

Inventatorii romani sunt recunoscuti ca fiind foarte capabili. De aceasta data, la Salonul de inventica de la Geneva a fost premiata… farfuria zburatoare romaneasca.

 

ozn Geneva 720x482 OZN ul romanesc, premiat la Geneva

Aparatul lui Sabie a facut impresie buna la Geneva

Razvan Sabie a reusit sa castige un premiu important la Geneva, la salonul de inventica. Romanul a realizat un OZN si a luat premiul presei. ”Aeronava noastra e destinata pentru viteze mari si foarte mari, in viitor. Aeronava are proprietati foarte bune pentru a merge in supersonic si poate niste miscari pe care alte avioane sau aparate de zbor nu le poate face. Urmeaza dezvoltarea proiectului, important este ca am pus acest demonstrator in aer”, a spus Razvan Sabie. Demonstratiile apratului de zbor au uimit mai ales la capitolul manevrabilitatii, iar decolatul si aterizatul vertical a aratat si partea principala a fiabilitatii OZN-ului lui Sabie. Autorul a colaborat cu un alt inventator recunoscut mondial, Mircea Tudor. Cat despre OZN – ul nostru, nu trebuie sa uitam si de planurile lui Henri Coanda pentru celebra sa aerodina lenticulara, o farfurie zburatoare complexa, dar niciodata construita.


1 Comentariu la OZN-ul romanesc, premiat la Geneva

  1. Concita are Sida

    Eu chiar am vazut unul eram copil si ascultam meci cand a dat Cămătaru gol in Anglia. Era zarva si toti uluiti. O tehnologie fantastica urma exact forma de relief, asta dovedește ca foloseste forta gravitationala si isi schimba coloritul spectral, asta dovedeste ca foloseste drept energie puterea calorica a Soarelui.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!