AcasăNewsOTV-ul lui Dan Diaconescu emite din nou in Romania. CNA: E ilegal!

OTV-ul lui Dan Diaconescu emite din nou in Romania. CNA: E ilegal!

Nici nu a apucat bine televiziunea lui Dan Diaconescu sa emita din nou in Romania, ca au aparut primele probleme. Cel putin asta sustine presedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Faptul ca OTV a inceput sa transmita inserand programe pe frecventa de satelit a postului DD TV constituie o ilegalitate, a precizat, sambata, Laura Georgescu, pentru Mediafax, preluat de realitatea.net. Si asta in conditiile in care DD TV, care apartine tot fondatorului Partidului Poporului, omul de televiziune Dan Diaconescu, ar avea aprobare sa difuzeze, in marea majoritate a programului, filme, iar in restul muzica populara. Ca atare, CNA a anuntat, conform sursei citate, ca va face verificari in acest sens, urmand ca toate concluziile sa fie analizate in cadrul viitoarei sedinte a Consiliului National al Audiovizualului.

Recent, Diaconescu anunta ca OTV isi reia emisia, de la Vatican, la cateva luni dupa ce CNA a decis retragerea licentei audiovizuale a televiziunii in cauza, interzicand, astfel emisia postului. Masura a fost luata la inceputul acestui an.

626 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger