AcasăNewsOTV mai emite doar pana pe 29 mai

OTV mai emite doar pana pe 29 mai

CNA a continuat, marti, reducerea licentei OTV, pentru ca televiziunea difuzeaza continuu publicitate politica la Partidul Poporului Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorala, astfel ca postul mai poate emite doar pana la 29 mai.

Sirul de sanctiuni de injumatatire a licentei audiovizuale a OTV aplicate in ultima luna de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) – fara precedent in istoria Consiliului – a culminat in sedinta de marti cu o noua propunere de injumatatire (reducere cu 36 de zile, pana la data de 29 mai) a licentei televiziunii lui Dan Diaconescu, facuta de Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA.

Propunerea a fost adoptata cu sapte voturi „pentru” (Gelu Trandafir, Valentin-Alexandru Jucan, Narcisa Iorga, Ioan Onisei, Rasvan Popescu, Christian Mititelu si Cristina Trepcea) si unul „impotriva” (Constantin Dutu).

„Noi nu desfiintam postul, doar aplicam legea”, a spus si Cristina Trepcea, membru al CNA.

Sanctiunea a vizat mai multe emisiuni difuzate pe OTV in perioada 12 – 19 aprilie. In aceasta perioada, pe OTV au fost transmise, sub diferite forme, mesaje de publicitate politica pentru „viitorul presedinte al Romaniei” Dan Diaconescu, dar si pntru formatiunea politica pe care acesta o conduce – Partidul Poporului.

author avatar
Ciprian Purice
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger