Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » OTV loveste din nefiinta

OTV loveste din nefiinta

Autor:

Zilele de glorie au apus pentru celebrul Dan Diaconescu. dan diaconescu.mzv7gpbfon OTV loveste din nefiintaAcum, nu spectatorii lesinati sa afle ce s-a mai intamplat cu Elodia se tin scai de Diaconescu, ci doar ghinionul. Concret, dupa ce ca este deja condamnat si incarcerat intr-un dosar de santaj pentru cinci ani si jumatate, Dan Diaconescu risca acum sa devina ”vedeta” si intr-un alt caz – tras parca la indigo dupa primul. Adica unul in care fostul sef al OTV este acuzat tot de santaj ”in direct”. In fapt, speta nu este chiar noua, ci una clasata deja, dar in care procurorii au reusit sa adune alte probe si vor acum sa-i cerceteze pe fostii angajati OTV si pe apropiatii lui Dan Diaconescu. Pentru asta, procurorii trebuie insa sa ceara judecatorilor aprobarea redeschiderii dosarului. Iar daca ancheta va fi reluata si Dan Diaconescu va pica pe bec, cel care o ingropa si invia pe Elodia seara de seara risca sa ramana ani buni de acum inainte coleg de inchisoare cu Cristian Ghinescu – sotul condamnat pentru uciderea avocatei Elodia.

 


1 Comentariu la OTV loveste din nefiinta

  1. Contra

    Nesimtitilor! Dati-i drumul lui DD si luati-i banii care nu i se cuvin! Pe criminali si violatori ii lasati in pace sa crapam noi de nervi si de frica in case!
    El a fost primul care a vorbit despre Initium si acum aud pe ici, pe colo voci slabe care discuta despre otravirea populatiei. Tot el a adus in discutie bolidul negru care fura copii pentru organe si acuma timid mai spun si altii. Nici macar nu a facut afaceri cu statul ca altii!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 14-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!