AcasăNewsOrgiile copiilor de „bani gata“

Orgiile copiilor de „bani gata“

Iata ca nu numai tiganii nostri sufera de sindromul autolaudaroseniei, ci si fosrte multi de copii de miliardari de pe mapamond. Astazi, vom vedea cu ce se lauda beizadelele din Singapore, unul dintre cele mai scumpe orase din lume.

Ce veti vedea alaturat  este o selectie de fotografii puse pe Instagram, in semn de mare mandrie de astfel de pusti care au avut norocul ca parintii lor sa fie extrem de bogati. Cele mai curente teme abordate sunt sa te ingropi in bani sau sa ii presari pe amica ta goala, sa-ti expui supermasinile in timp ce bei dintr-o sticla de whisky, sa arati in ce viloaie stai sau cate zeci de pantofi semnati de designeri precum Jimmy Choo, Christian Louboutin sau desenate de insusi rapperul Kanye West. Bineinteles aici se mai adauga supermasinile accesorizate la maximum, unele chiar aurite si baile in sampanie. Nici teancurile de genti Hermes nu sunt uitate, adaos la excentricitatile zilei precum a conducve goala prin Singapore sau a-si poza avionul particular care te plimba de la un capat al lumii la celalalt. Se mai poate vedea un iaht, un Ferrari „imbracat” precum posesoarea sa sau cum arata seiful unei astfel de beizadele. Si, evident, peste tot apar si manechine de o frumusete umimitoare.

author avatar
Catalin Dumitrescu
4.462 afisari

3 COMENTARII

  1. Poze furate de pe net, puse laolalta si pe baza lor scris un text de rahat…si gata „articolul”! Asta nu e jurnalism, ci prostitutie intelectuala!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger