AcasăNewsOrgie gay la Vatican

Orgie gay la Vatican

Palatul Sfantului Oficiu, cuibusor gay-friendly

Sex&Drugs&Religion? Alertata de vecini, politia Vaticanului a descins in apartamentul unui preot unde mai multi indivizi se drogau si intretineau relatii homosexuale. Papa Francisc a vazut rosu.

Palatul Sfantului Oficiu cuibusor gay friendly

Potrivit presei italiene, operatiunea politiei a avut loc luna trecuta, intr-un apartament din fostul palat al Congregatiei pentru Doctrina Credintei (cunoscut sub numele de Sfantul Oficiu). Apartamentul era ocupat de un preot care lucra ca secretar al cardinalului Francesco Coccopalmerio, nimeni altul de cat seful Consiliului pontifical pentru texte legislative. Si consilier personal al Suveranului Pontif. Vecinii apartamentului, ingrijorati de vizitele suspecte care se faceau in locuinta, au chemat politia.

Cardinalul Francesco Coccopalmerio

Cand au intrat in apartament, carabinierii au dat peste o scena deloc obisnuita pentru Vatican: un grup de barbati antrenati in plina orgie. Preotul care locuia in apartament a fost arestat si anchetat. Potrivit presei italiene, Papa Francisc a reactionat dur si i-a cerut cardinalului Coccopalmerio sa ”se retraga”. Scandalul a fost dezvaluit dupa ce alte acuzatii continua sa apese la Vatican. Recent, cardinalul George Pell, numarul trei al Vaticanului, a fost inculpat in Australia pentru abuzuri sexuale.

author avatar
Tudor Borcea
519 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger