Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Orgie gay la Vatican

Orgie gay la Vatican

Autor:

Sex&Drugs&Religion? Alertata de vecini, politia Vaticanului a descins in apartamentul unui preot unde mai multi indivizi se drogau si intretineau relatii homosexuale. Papa Francisc a vazut rosu.

 

palat gay Orgie gay la Vatican

Palatul Sfantului Oficiu, cuibusor gay-friendly

Potrivit presei italiene, operatiunea politiei a avut loc luna trecuta, intr-un apartament din fostul palat al Congregatiei pentru Doctrina Credintei (cunoscut sub numele de Sfantul Oficiu). Apartamentul era ocupat de un preot care lucra ca secretar al cardinalului Francesco Coccopalmerio, nimeni altul de cat seful Consiliului pontifical pentru texte legislative. Si consilier personal al Suveranului Pontif. Vecinii apartamentului, ingrijorati de vizitele suspecte care se faceau in locuinta, au chemat politia.

gay Orgie gay la Vatican

Cardinalul Francesco Coccopalmerio

Cand au intrat in apartament, carabinierii au dat peste o scena deloc obisnuita pentru Vatican: un grup de barbati antrenati in plina orgie. Preotul care locuia in apartament a fost arestat si anchetat. Potrivit presei italiene, Papa Francisc a reactionat dur si i-a cerut cardinalului Coccopalmerio sa ”se retraga”. Scandalul a fost dezvaluit dupa ce alte acuzatii continua sa apese la Vatican. Recent, cardinalul George Pell, numarul trei al Vaticanului, a fost inculpat in Australia pentru abuzuri sexuale.


1 Comentariu la Orgie gay la Vatican

  1. contra@yahoo.com

    Sa-i lase sa se casatoreasca!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!