AcasăNewsOrganizati-va concediul cu ajutorul aplicatiilor mobile

Organizati-va concediul cu ajutorul aplicatiilor mobile

Puteti descarca o serie de aplicatii ce compara costurile de transport ale companiilor aeriene, precum si programe pentru exercitii fizice si alimentatie sanatoasa

Perioada concediilor este in toi, iar cei care utilizeaza smartphone-uri sau tablete pot descarca aplicatii utile pentru organizarea si petrecerea  vacantei in tara sau in strainatate.

Puteti descarca o serie de aplicatii ce compara costurile de transport ale companiilor aeriene, precum si programe pentru exercitii fizice si alimentatie sanatoasa

Expertii ThePhoneGeeks a EuroGsm recomanda o serie de aplicatii pentru dispozitivele mobile celor care au nevoie de sfaturi in ceea ce priveste organizarea concediului.

Calculator pentru bacsis

Aplicatiile Frommer’s Travel Tools pot fi utile pentru cei care si-au stabilit deja destinatia si doresc sa afle mai multe detalii despre obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le rateze, cele mai bune restaurante sau sfaturi legate de obiceiurile locale. Aplicatiile ofera calatorilor o trusa digitala de instrumente, incluzand optiuni pentru calcularea bacsisului, in functie de tara, lista de obiecte pentru bagaj, un convertor valutar si un convertor pentru timp si distanta, temperatura, greutate si volum, in functie de diverse unitati.

Harti si informatii despre zboruri

Cei care urmeaza sa intre in concediu au la dispozitie aplicatia Hipmunk, care arata si compara preturile zborurilor si, de asemenea, ia in calcul si escalele, timpul zborului si alte astfel de detalii. In plus, poate fi instalata pe orice smartphone cu Android sau iOS si face si recomandari de cazare. Alta aplicatie care asigura zborul catre destinatia de vacanta este GateGuru, care pune la dispozitie harti ale aeroporturilor si terminalelor, informatii despre zboruri si chiar despre magazinele duty-free din aeroport, in timp ce SeatGuru garanteaza alegerea celor mai bune locuri in avion de la peste 100 de companii aeriene.

Alerta pentru radiatii solare

Cei care prefera marea au la dispozitie aplicatia Nevus, care ii ajuta sa se protejeze de arsuri solare, prin intermediul notificarilor trimise la intervale regulate de timp. Mai mult, in functie de localizarea prin GPS, utilizatorii sunt informati asupra nivelului de radiatii de la sol, astfel incat sa aplice mai des lotiune de plaja, daca este necesar. In afara de rolul de asistent la plaja, aplicatia ofera informatii utile, de la modul de tratare a arsurilor pana la informatii despre diverse tipuri de piele, cu recomandarile privind protectia impotriva radiatiei solare.

In forma si pe timpul vacantei

Sanatatea si forma fizica sunt importante in sezonul estival, astfel ca aplicatia Lose It! ofera recomandari de exercitii fizice si calculeaza carbohidratii, grasimile si alti nutrienti ce trebuie consumati pentru a scapa de kilogramele in plus.  Programul „S Health” ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos prin oferirea in timp real a unor informatii legate de starea de sanatate a utilizatorului. De asemenea, utilizatorii pot sa isi verifice foarte usor starea de sanatate cu ajutorul jurnalului de alimentatie, jurnalului de exercitii fizice sau a functiei de monitorizare a somnului, anumite functii fiind activate prin intermediul unor accesorii.

Inspiratie pentru shopping

Un corp frumos trebuie pus in evidenta de tinute la moda, iar sesiunile de cumparaturi pot fi mai rapide si eficiente cu ajutorul aplicatiei Stylish Girl – Fashion Closet, ce permite crearea unei colectii de haine care sa serveasca drept inspiratie pentru shopping. Pot fi incarcate poze cu haine din garderoba proprie, care ulterior sa fie combinate cu haine si accesorii din magazine. In plus, aplicatia arata ce mai e nou in lumea vedetelor, cum arata dulapurile celebritatilor si multe altele.

 

author avatar
Arpad Dobre
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger