AcasăNewsOrbane, ti s-a rupt elasticu' de la motiune!

Orbane, ti s-a rupt elasticu’ de la motiune!

Vom lupta in continuare, in opozitie. Poate intre voi, Ludovic

Jenant. Absolut jenant. Exact cand s-a incordat si el mai tare, o data pe sesiune, ca mai mult nu e voie, domnului Orban i-a plesnit zgomotos elasticul si motiunea i-a cazut in vine. In vazul lumii. Ce rusine! Si mai erau si multe doamne de fata. Apoi, motiunea i s-a scurs spre glezne, impiedicandu-l la mers. Cu motiunea in vine, cum sa mai lupti pentru Romania pana la capat, cum scria pe un afis urias al PNL, din fund? Doar afisul, specific, era in fund. PNL inca nu, la ora aia.

Vom lupta in continuare in opozitie Poate intre voi Ludovic

Partidul, asadar, a ramas in PNL-ul gol, in vazul tarii si al parlamentarilor. Doar Ludovic Orban nu a sesizat asta. El a crezut si inca mai crede ca motiunea de cenzura va trece. E drept ca motiunea a trecut fluierand, dar pe langa PSD si Cabinetul Dancila. Sa-i spuna cineva si lui Ludovic, totusi, ca poate pleca. Din politica, evident.

Divortul si Bacalaureatul conteaza

Raportul prezentat de premierul Dancila, poate cam prea lung si nu chiar asa de usor de urmarit, a avut darul de a da peste cap planurile de atac ale opozitiei. Lucruri bine punctate, sa zicem, dar si scapari in decor privind inflatia si cresterea preturilor.

DNA nu le a facut pe plac liberalilor n a luat pe nimeni

USR, PMP si PNL n-au avut decat o singura solutie de combatere a raportului: huiduieli ca la final de campionat, intre Steaua si Dinamo. Aplauze si tropaieli pentru intimidare. Este ce au reusit sa perfectioneze in atata timp de cand tot bat moneda pe motiune si cam tot ce au putut sa contrapuna ca argumente. Spectacolul insa, recunosc, a fost sublim ca un scandal romanesc pe scara blocului, cand aia de la patru ii bate in usa aleia de la doi si urla ca i-a furat barbatul. Iar asta, mai cu scoala strazii, tipa ca a furat un porc cu bani, nu un barbat. Oricum, pentru atmosfera, opozitia din Parcul Izvor incuraja plenul cu „DNA sa vina sa va ia”! Pe toti sau selectiv, dupa notele de la Bacalaureat? Sau dupa numarul de divorturi?

Golanie, prostie si impostura

Ludovic a ramas uluit. Intai de faptul ca UDMR l-a trimis la plimbare, in romana. El e sigur ca maghiarii au cazut la pace cu PSD si ALDE pe ceva de care el nu stie. Nu, Orbane, altul este adevarul. Nimeni nu te va baga vreodata in seama daca nu ai nimic de oferit. Tu ai vrut doar trimiterea in istorie a Guvernului Dancila, pentru ca asa ai primit ordin de la Cotroceni. Si te-ai mai si angajat, probabil, ca rezolvi tu treaba asa cum trebuie. De venit cu ceva la schimb ai uitat. Un guvern nu se da jos fara sa pui altceva in loc, obligatoriu mai bun. Nu schimbi covorul Buhara ca sa pui pe jos presurile facute de mamaie, din zdrente, acum 80 de ani. Asta e valabil numai la partidul tau, unde dai perdelele jos de la geamuri ca sa pui hartie albastra, sa nu se vada prostia, impostura si golania politica. Daca pana si Ponta a ajuns sa te critice, trimitandu-te in ridicol, e clar cat te pricepi. Si cred ca s-a abtinut mult, n-a vrut sa spuna tot.

Si-au dat la glezne

Mi-a placut mult, insa, la numaratoare. Vorbele conteaza mai putin, scorul e cel care spune totul. Iar la tine a fost scor de maidan, cu suturi la o singura poarta, caci UDMR a parasit sala, iar PSD n-a pus mana pe bile. Asa ca, s-a vazut cum, avand in permanenta mingea si jucand singur, ai dat in bara, in tribune sau ai tras cu bombeul in pamant la fiecare sut. Si, colac peste pupaza, tu si ai tai v-ati dat singuri la gioale, de parca era o intrecere de cotonogeala in propriul careu. Ai reusit sa te compromiti definitv fara sa te oblige nimeni, ca la mitingul de cu o seara iniante, cand partidul tau abia a strans 20 si un pic de oameni. Daca erai istet, iti prindeai motiunea cu ace de siguranta de betelia pantalonilor. Macar o tineai pe tine, chiar daca i-a plesnit elasticul. Asa, ti-a cazut in vine si ti s-a vazut partidul. In PNL-ul gol, normal.

author avatar
Valentin Boeru
2.507 afisari

1 COMENTARIU

  1. Motiunile sunt bune ca baga mintea sesional incap puterii. Asta e rolul opoziției sisi joaca bine rolul. Mi-e teama ca in realitate Pnl nu e in stare sa faca un guvern capabil sa stea la putere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger