AcasăNewsOrban vrea si el la nunta progresisto-globalista

Orban vrea si el la nunta progresisto-globalista

Se trage din toate directiile in PSD si cu atata inversunare de mai ca ti se rupe sufletul daca n-ai sti despre ce-i vorba in povestea asta. Noroc ca stim, de un sfert de veac tot stim, asa ca mila e repede schimbata in scarba, scarba devine frustrare, suparare, nervi si tot asa pana la …resemnarea caracteristica romanului. Papusarii cauta tot felul de solutii pentru schimbarea guvernului actual, dau din colt in colt si bat la usi inchise, vedem cum se forteaza granita democratiei (uneori, si a legii), totul pentru acelasi tel comun. In disperare de cauza, inventeaza peste noapte partide politice si anunta aliante pestrite care tintesc nu intrarea in Parlament, ci direct in Palatul Victoria si de acolo in istorie.

Ca USR s-a luat cu PLUS, hai ca nu-i o asa mare surpriza, practic Sistemul si-a impreunat mainile; macar de le-ar fi pus pe piept si, cu picioarele inainte, il conduceam in jelanie spre groapa de gunoi a memoriei! Nu ne-a mirat nici aparitia ProRomania, acest partid de abcese; doar puroiul social-democratiei trebuia strans undeva, pe bune acum! Mai, dar sa auzi ca Ludovic Orban vrea sa cinsteasca masa la nunta lui Barna cu Ciolos, zau ca asta-i o grozavie! Pe principiul dusmanul dusmanului meu imi este prieten, ludovicul liberalismului cauta sa se distreze si el la chermeza progresisto-globalista, desi cineva trebuia sa-l anunte ca aici nu-i cu lautari; e muzica de camera… obscura.

„Un posibil partener”

Toate fortele unite pentru doborarea colosului de pe Kiseleff 10. La o adica, intreaga Opozitie se uneste sub acelasi steag (idee tot mai prezenta in emisiunile UM Digi024), ca un balaur cu mai multe capete. Imblanzitor lui nu poate fi nimeni altul decat tatuca Soros!

Pana sa se dea un asemenea ordin, Ludovic Orban se joaca de politicianul independent, croseteaza scenarii din care deducem cata lipsa de curaj, initiativa, idei si incredere in propriile forte zace in Partidul National Liberal. „Adversarul PNL este actuala coalitie de guvernare, iar batalia noastra este pentru a inceta cat mai repede posibil aceasta guvernare toxica. Orice posibil partener care se implica alaturi de noi in batalia cu actuala coalitie de guvernare si poate avea contributii in a pune punct acestei guvernari este un posibil partener cu care nu ne batem”.

In privinta alegerilor prezidentiale, programate in toamna, liderul PNL afirma ca si-ar dori ca USR si PLUS „sa mearga pe mana presedintelui Iohannis”.

Raspunsul USR-PLUS: „Vom discuta”

Ca o fata mare, coana useristo-ciolosista isi da ochii pe spate cand este curtata, ii place sa se stie dorita, dar se teme sa nu para usuratica. Asa ca se lasa greu, cauta momentul potrivit sa se impiedice in fata cocosului liberal.

„Se tot vorbeste de unificarea, coagularea Opozitiei. Noi am facut acest pas, dar e binevenit si PNL, in masura in care va impartasi valorile, principiile, proiectul pe care il punem pe masa. Cand PNL va fi dispus sa discutam, vom discuta”, zice Dacian Ciolos, completat de celalalt serios al aliantei, Dan Barna: „Dialogul cu PNL exista, e firesc, dar o sa vedem in perioada urmatoare, dupa europarlamentare, ce si cum”.

Tare as vrea sa-i vad pe toti astia la Putere cum se incaiera ca chiorii pe ciolan! Sa te tii spectacol, cand va incerca Dacian sa-si bage tehnocratii prin ministere cheie si o sa-i dea peste mana alde Orban. „Nt, astea-s luate!”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
551 afisari

1 COMENTARIU

  1. Doamne fereste sa ti se implineasca visu’ asta bah cezare! Visele tale cosmarul Romanie..!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger