AcasăNewsOrban, unde te doare?

Orban, unde te doare?

Presedintele PNL, „Razboinicul luminii” intrerupte cand ti-e lumea mai draga

Cred ca domnul Ludovic, presedinte si menestrel, are o suferinta despre care nu vrea sa vorbeasca nimanui. Se vede, insa, ca il macina pe dinauntru intr-un hal fara de hal. Iar partidul dumisale nu-i da nicio mana de ajutor.

Presedintele <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> Razboinicul luminii intrerupte cand ti e lumea mai draga

O fi o psihoza acuta halucinanta? Nu stiu, ma intreb si eu ca tot omul. Adica el vorbeste cu un partid inexistent? Cu ceva care nu mai e? O fi neurastenie? Mi mi se pare ca el, totusi, se plange partidului, chiar daca asta e mort de mult timp. Partidul tace, il ignora si asta i se pare insuportabil. Sau o fi o psihoza maniaco-depresiva? Partidul ala care nu mai este nu-l respecta. Bine, si atunci cui i se adreseaza Orban?

Doctrina batutului din pinteni

La ora actuala, zice el, „PNL este coerent, extrem de ferm in actiunea de opozitie fata de majoritatea guvernamentala si extrem de bine ancorat in procesul de constructie al unei alternative credibile la modul in care este guvernata Romania astazi”. Am auzit si prostii mai mari, dar ca un partid fara program sa bata din pinteni  crezand ca e convingator nu poate decat sa ma amuze. Fii sincer, Ludovic, cine ti-a spus ca zornaiala tine loc de doctrina?

Viermuiala pe ciolan

E, vezi tu, Ludovic, taman de aici incep necazurile si dai medicii peste cap. PNL coerent zici? De cand are simptomele astea? Mi mi se arata ca o viermuiala fara rost in jurul unui ciolan aproape chel de carne. Aia cu PNL ferm in actiunea de opozitie e de anale, Orbane. Raluca Turcan are o fixatie cu puterea, sa o dea jos, dar s-a bucurat cand aceeasi putere i-a marit indemnizatia, plus sporuri, plus ce mai luati voi acolo. A ridicat si ea mana si a votat pentru mai multi care sa ii intre in buzunar? Nu-ti spun cum se numeste asta, dar gasesti termenul si explicatia in dictionar.  Iar tu, cand incepi sa-i arzi pe pesedisti cu vorbe de duh „dementi, paranoici si prosti”, se numeste altfel, nu opozitie. Pe mine, ca sa fiu sincer, ma bucura ca le spui de la obraz. Macar vede lumea cum arata partidul care-l sprijina pe Iohannis. Alternativa credibila la guvernare? Gorghiu, Prisca, Hildegard Brandl, Citu? Si stai ca nu i-am insirat pe toti. Recunoaste, Orbane, ca PNL-ul tau nu mai exista. E doar un PDL la care Blaga suna adunarea. Aici e buba?

author avatar
Valentin Boeru
1.280 afisari

1 COMENTARIU

  1. E gol și ciobit ceaunul pe care te bați, Ludovine. Și, mult mai grav, s-a golit sticla. Și Juncker nu ti-o mai umple. I-a secat și lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger