AcasăNewsOrban, sigur esti teafar?

Orban, sigur esti teafar?

Presedintele PNL are o problema grava. Cu el insusi

Declaratiile presedintelui PNL nu cred ca mai revolta pe cineva. Doar ridica semne de intrebare cu privire la sanatatea politica a mintii lui. Si ma tem ca leac de tamaduire inca nu s-a inventat.

Presedintele <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> are o problema grava Cu el insusi

„Presedintele a aratat prin toata conduita sa ca respecta legea si hotararile judecatoresti”. Este cea mai nebuna declaratie pe care mi-a fost dat sa o aud. Cred ca se refera la hotararile judecatoresti de divort unde nu s-a dovedit ca el a dat cu pumnul, dar ea a plecat de acasa, ca o vagaboanda, cu banii de lapte pentru copii. Cu politica nu cred ca are legatura, pentru ca aici lucrurile stau exact pe dos. Iohannis tocmai ne demonstreaza, de aproape o luna, cat conteaza legea si repectarea ei. Vine Comisia de la Venetia si spune ca hotararile Curtii Constitutionale se aplica imediat, iar Iohannis intelege ca asta e valabil doar la Venetia, nu si aici. „Orice fel de agresiune impotriva presedintelui Iohannis va face un rau imens Romaniei, iar in ceea ce priveste PNL ne vom lupta cu toate fortele pentru a impiedica orice demers impotriva lui Iohannis”, mai desarta Ludovic din sacul plin ineptii. In primul rand, daca e sa vorbim de suspendarea presedintelui, asta nu e o agresiune si nici nu cred ca s-ar vatama cumva temelia Romaniei. I-ar prinde suspendarea, l-ar face sa gandeasca realist si Romania chiar ar respira usurata dupa demiterea lui. Cum va lupta PNL pentru presedinte nu se stie. Poate va face concursuri de tumbe in Piata Victoriei, poate va compune un imn de solidaritate in loc de un program politic, poate va scoate limba la calatorii pesedisti din troleibuze si va cere ca oile sa cante „peneleee, peneleee”, decat „beheheee”. De departe insa, cea mai socanta declaratie abia acum urmeaza: „Eu consider ca orice demarare a procedurii de suspendare nu are niciun fundament constitutional”. Aici ai nimerit-o, Orbane. Constitutia e un roman de prost gust si, pe deasupra, nu scrie nicaieri numele lui Iohannis. Sunt doar asa, niste generalitati.

author avatar
Valentin Boeru
1.367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger