Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Orban se lauda: “am batut PSD-ul in strangerea de semnaturi”

Orban se lauda: “am batut PSD-ul in strangerea de semnaturi”

Autor:

Liberalii au mers la Biroul Electoral Central, miercuri, pentru a inregistra lista cu candidatii pe care formatiunea condusa de Ludovic Orban ii sustine pentru Parlamentul European.

 

ludovic orban Orban se lauda: am batut PSD ul in strangerea de semnaturiLUDOVIC ORBAN FANE 120 Orban se lauda: am batut PSD ul in strangerea de semnaturiS-a intamplat la o zi dupa ce PSD-ul a facut un demers similar. De altfel, primul om in cadrul PNL-ului s-a si raportat la formatiunea social-democrata, cand s-a mandrit cu cele peste 1, 4 milioane de semnaturi de sustinere stranse de liberali, mai multe decat ale principalei formatiuni de la guvernare. Motiv de lauda pentru Ludovic Orban, care a tinut sa sublinieze ca “PNL astazi este partidul care se bucura de cea mai mare incredere, iar acest lucru l-am demonstrat prin numarul de semnaturi pe care l-am depus in sustinerea listei”.  “Am batut PSD-ul in strangerea de semnaturi si de asemenea, pe 26 mai, vom bate PSD in alegerile pentru Parlamentul European”, a continuat liderul PNL.

Amintim ca liberalii l-au ales pe Rares Bogdan sa deschida lista PNL-ului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, jurnalistul fiind urmat, intre altii, de Mircea Hava, Vasile Blaga si Adina Valean.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!