AcasăNewsOrban, pe tine nici canabisul nu te mai face bine!

Orban, pe tine nici canabisul nu te mai face bine!

Desi exista numeroase studii care recunosc beneficiile canabisului medicinal in cazul bolnavilor cu boli incurabile sau aflati in faze terminale, in Romania se mai gasesc unii sa latre la Luna, doar ca sa se auda. Uitati-va la Orban, Ludovic Orban. De cand se stie, el face Opozitie, dar nu una politica, ci una ad literam, ca atat il duce. Dovada mai mare de inumanitate, de lipsa de empatie, de lipsa de responsabilitate ca a liderului PNL greu o sa mai intalnim. Prostie crasa, in doar doua cuvinte.

Initiativa unei mame care trage cu dintii pentru viata fiului ei diagnosticat cu Dravet dovedeste inca o data ca Romania este populata de politicieni care nu au ce sa caute pe buletinele de vot, ci eventual, in spitale de recuperare mintala. Ludovic Orban, liderul principalului partid de Opozitie si locomotiva prezidentiala pentru Klaus Iohannis, considera ca sprijinul PSD pentru legalizarea canabisului medicinal e un fel de „tara arde si Guvernul se piaptana”. Adica, viata celor care atarna de un fir de ata e apa de ploaie pentru liberali si bine ar fi sa nu-i deranjeze nimeni, ca ei se afla in campanie electorala. „Tara arde si Guvernul se piaptana. Oricum astia se comporta ca si cum ar fi servit canabis. Au pierdut orice legatura cu realitatea si oricum ei incearca sa scape de consecintele infractiunilor comise, asa ca probabil incearca sa scape de pedeapsa pentru ca se comporta ca si cum ar fi consumatori de canabis”, a declarat Ludovic Orban. Bine ca dumneata consumi substante legalizate.

” PNL mori”

Intrebat daca PNL ar sustine o astfel de initiativa, Orban a spus „NU”. Cu alte cuvinte, liberalii au lucruri mai importante de facut pentru tara asta, ce conteaza niste amarati de bolnavi? Ce conteaza ca ei sunt condamnati la moarte de unul caruia ii place doar sa dea din gura si din cand in cand la chitara? „ PNL mori. Mori in chinurile unui bolnav de cancer caruia nimic nu ii mai alina durerile. Mori in chinurile unui copil in convulsii care nu se mai opresc. Mori in chinurile noastre, ale parintilor care ii veghem fara sa ii putem ajuta. Si abia dupa, leaga-te si injura-ne pe noi astia care vrem cannabis si <am pierdut contactul cu realitatea>”, a transmis Adele Chirica, presedinta Asociatiei pentru Dravet.

author avatar
Maria Iordache
1.614 afisari

21 COMENTARII

  1. Cuprinzatoare caracterizarea organului ametit permanent,parca ar consuma tot timpul iar din cand in cand ar mai lua un pic si de ,,zombie,,,O fi inteles,fiind ametit,ca se da drumul la consumul la liber,sa-i explice,pana intelege,despre ce este vorba,dupa care sa se duca si la Mutalak sa-i explice vreo doua luni,dar degeaba isi va pierde timpul.Organe,nu mai sta cu nasul in basina sasului ca este halucinogena si te faci mai rau de cacao.

  2. Poate nu stiati ca Ludovic Orban, „marele urmas” al Bratienilor e fiul unui renumit general de Securitate din epoca Ceausescu,….

  3. Zombie Cobe , Zombie Themega , Zombie Anonymous si Zombie Florin au primit la Tiraspol pliculetele cu ” Krakadil ” de la dealerul ” Iordache ” si se sparg in basini halucinogene prin presa romaneasca . Pasol na turbinka ,fosilelor !

  4. Se vede pe fizionomia lui Orban nivelul ,,mare” de inteligentza! Si niste zicale vechi romanesti; ,,Prostul pina nu e si fudul parca nu e prost destul”! Sau ; Prost sa fii noroc ca esti ! Nu pot sa uit cind a declarat acest orban ca ei atunci cind vor ajunge la putere ei vor micsora salariul minim !! Adica ce-au facut basescu si boc! Au taiat salariile bugetarilor cu 25% ,brut practic cu 40% si au bagat Romania in criza,cu inchideri de scoli si spitale plus desfiintarea politiei rurale facuta acum 150 de ani dupa model francez!!

    • Recunosc , dupa ce ca sunt prost timent , mai sunt si balait , repet postarile ca papagalul fudul . ……hihihihihi…, uitasem sa ma huidui , dupa model mankurt . Sincer! …..hihihihihihi…s-a blocat neuronul tocit ……hihihihihihi….

  5. Se vede pe fizionomia lui Orban nivelul ,,mare” de inteligentza! Si niste zicale vechi romanesti; ,,Prostul pina nu e si fudul parca nu e prost destul”! Sau ; Prost sa fii noroc ca esti ! Nu pot sa uit cind a declarat acest orban ca ei atunci cind vor ajunge la putere ei vor micsora salariul minim !! Adica ce-au facut basescu si boc! Au taiat salariile bugetarilor cu 25% ,brut practic cu 40% si au bagat Romania in criza,cu inchideri de scoli si spitale plus desfiintarea politiei rurale facuta acum 150 de ani dupa model francez!! UN SINCER HUOOOO nulitatii astuia !

  6. CAT DE LICHELE SUNT UNII!, CE CURVE ORDINARE SUNT ALTII !! ,CUM ISI VAND UNII SUFLETUL SI TARA PE 2 arginti !!.
    Romania si romanii ajunsi intr-o stare jalnica sunt manipulati cu nerusinare de orce LICHEA ,ORCE DERBEDEU CU BANI ,ORCE CANALIE CARE VREA SA SE CAPATUIASCA GASESTE O CALE SA-SI STRECOARE MIZERIILE PE RAFTURILE TARABELOR CU ASA ZISE SUPLIMENTA ALIMENTARE ORI LEACURI INCHIPUITE .CE cauti tu ministru de finante PSD sa trancanesti de ce n-ai habar !-utilizarea canabisului in medicina !!,te pricepi mai Teodorovici ca porcul la portocale .
    Mai mult Vezi in Adevarul GOLANEALA SI BATAIA DE JOC DE CARE SUNT IN STARE ACEI CARE AU ORGANIZAT ACEA MIZERIE IN CARE INDIVIZI ANONIMI SI DUBIOSI (nu-s nominalizati ) FAC FIGURATIE CU FINANTAREA CELOR INTERESATI SA STRECOARE PE USA DIN DOS CANABISUL ORCUM IN ROMANIA !!. AUZI TEMBELISM LA COSTIN MILITARU „STUDII PE PACIENTI ” Ce-s romanii ??,COBAII UNORA CU BANI !!,CAT AI LUAT MILITARULE SA FACI PE CLINICIANUL OR SPECIALISTUL IN ONCOLOGIE si NEUROLOGIE ??.Ai gasit cauzele epilepsiei ?.
    Mai Militarule esti urmasul lui MENGHELE ??.
    Mai exista LEGI IN ROMANIA SI PROCURATURA CARE SA FACA ORDINE ?
    EXISTA SRI CARE SA VADA MIZERIA ACESTOR ACTE ANTISOCIALE ?
    DACA EXISTA !,ATUNCI SA LE IA URMA ACESTOR CANLII .

  7. Ba , Arcu Beton , esti vietnamez ? Lasa vrajeala si pune mana pe carte , te-a lasat nevasta de blegeala lui SOSICIU si ne face curatenie in camera . Saraca , e de inteles , trebuie sa-i administram multa …terapie !

  8. @studentii curului,administrati-va tuica de pufoiaca cu etnobotanice,botanistilor! Din alea cu insecticid ,va fac sa fiti mai limpezi la neuron,sa nu mai vedeti vietnamezi ! Va mai gadilati cu sosici pe dinti in parcu’ operei? Onanistilor!

  9. Fraiere eunuc , nici nu sti ce-ai pierdut nu-l mai palmuim pe Mobutu , avem material de exceptie pentru prelucrare prin aschiere , e harnica si melomana , flescaie si face sa lacrimeze ( cu interpretari divine ) toate flautele zbarlite de la Caminul Studentesc .” Sa ne bucuram , asadar / Cat inca suntem tineri / Fiindca dup-o tinerete agitata /Si-o batranete -ngreunata / Tarana ne va avea pe toti ”. Refuza categoric sa se intoarca la tine , mirosi urat si ti-ai taiat limba in conserva de stevie . Noi o divinizam si ii recunoastem meritele :” Vivant et mulieres /Tenerae , amabiles / Bonae , laboriosae ”

    • Mi-e tari dor di ia si di vocalizile iei , minajiati-o ca fasi rapciuga . …hihihihihihi

  10. Flasnetele lu’ Mandolina sariti cu botu’n sosici ca vi sa terminat stevia si ganja.Pina-n esofag! Deja sinteti high!

  11. Dupa ,,accent” sinteti carmolisti din moldova,boschetari platiti cu stevie de servicii,in serviciul menestrelului sica mandolina.

    • Dupa ”accent”, m-ati depistat : Sunt flasneta ruginita Constantin Moldovean Tiraspol , activ pe facebook , tai frunza la caini si latru de-a proasta prin presa romaneasca folosind o gramada de pseudonime hazlii pentru un pumn de copeici .Cand nu postez , ma incropesc cu cea mai veche meserie , ma gasiti in gara Tiraspol acostand navetistii de Rabnita , port peruca violet , fustita rosie mini , paslari in picioare , posetuta portocalie , botoxul siliconat , mustata rasa si raspund la numele de scena ” Kostia Iggicur ”, o debocika belaia i krasivaia . Execut matanii evlavioase cu fruntea la buric , sugiukuri si menuete de Debussy la flautul zbarlit cu gusa , va astept cu drag intr-un sejur de vis , nici nu stiti ce pierdeti . Pupici !

  12. Gaudeamus Iccincur boschetar carmolist,ma gasiti in parcul Operei la ceas de seara,sunt usor de recunoscut dupa fatza de moldovean prost si betiv.Prestez in contul USR,PNL si ONGurile soros.Fac orice ca gloaba globalista! Primesc si ruble ..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger