Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Orban: nu exista niciun lider PSD care sa-l egaleze pe Zamfir in atacuri impotriva PNL

Orban: nu exista niciun lider PSD care sa-l egaleze pe Zamfir in atacuri impotriva PNL

Autor:

Pana sa se ia o decizie in cazul senatorului de Brasov Daniel Zamfir, propus spre a fi exclus din randurile Partidului National Liberal, Ludovic Orban a reamintit motivele pentru care considera ca s-ar impune o astfel de masura radicala.

 

orban 240x300 Orban: nu exista niciun lider PSD care sa l egaleze pe Zamfir in atacuri impotriva PNLAflat chiar in sediul PNL Brasov, si intrebat, duminica, intr-o conferinta, daca Zamfir ramane in PNL, Ludovic Orban a dat urmatorul raspuns: “n-am ce aici sa va spun, am formulat propunerea de excludere, motivele care au stat la baza acestei propuneri sunt: nerespectarea hotararilor organismelor de conducere statutara ale partidului si 2 atacurile sistematice impotriva conducerii PNL, impotriva unor unor lideri ai PNL”.

Mai mult, cat sa intareasca aceasta ultima concluzie enuntata, Ludovic Orban a invocat o monitorizare de presa. “Chiar faceam o monitorizare de presa pe ultimele patru luni – nu exista niciun lider PSD care sa-l egaleze pe Zamfir in atacuri impotriva PNL si impotriva leadership-ului PNL. N-o fac cu placere, sincer va spun, dar sunt obligat sa fac acest lucru pentru ca PNL are destui adversari (…)”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!